16η Πρόσκληση σε Συνεδρίαση στο δημαρχείο Καρδίτσας


 Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 & 96 του Ν. 3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 16/12/2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:00 μ.μ., με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

                                                                     

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εξέταση ένστασης της εκκλησιαστικής επιτροπής Αγίου Μηνά για τη θέση Ναού στη μελέτη θυλάκων Αγίου Μηνά

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εξέταση ενστάσεων κατά της υπ’αριθμ. 237/2010 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για τη μελέτη θυλάκων Αγ. Νικολάου – Φαναρίου

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων έτους 2010

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του ετήσιου  προγράμματος δράσης έτους 2010

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 10ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικ. έτους 2010.

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών επιτροπών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας (Γ’ τρίμηνο 2010 και υπόλοιπα)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών επιτροπών για την για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας έτους 2010

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση των Σχολικών επιτροπών για την πληρωμή των Σχολικών Τροχονόμων

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’αριθμ. 242/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά ένταξη του σχολικού κλήρου Αγιοπηγής στη διαδικασία αναδασμού

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπ’ αριθμ. 4/2010 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Αγιοπηγής που αφορά την ανταλλαγή σχολικής έκτασης με αντίστοιχη δημοτική έκταση.

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης Εθνικής Επετείου 28η Οκτωβρίου 2010.

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης πανηγυριού στο Ρούσσο.

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010»

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης «26η Γιορτή τέχνης και πολιτισμού».

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης πανηγυριού στο Παλαιοκκλήσι.

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης – ημερίδας «Εκσυγχρονισμός και ανάπτυξη σιδηροδρομικού δικτύου Δυτικής Θεσσαλίας (πρόσφατες εξελίξεις – προοπτικές)»

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εκδήλωσης επετείου Πολυτεχνείου 2010

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συμμετοχής του  Δήμου Καρδίτσας στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOΧENIA  2010».

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών 2ης πάγιας προκαταβολής του κ. Δημάρχου

20.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση μετακινήσεων  εκτός έδρας  του κ. Δημάρχου.

21.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιβολή Διοικητικού Προστίμου άρθρου 8 Ν. 2946/2001 (Ιω. Καραγιάννης)

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση τροποποίησης σχεδίου του οικισμού  παλινοστούντων ομογενών για τη μεταφορά περιπτέρου (Μαλανδρίνου Ιωάννα)

23.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με λήψη κανονιστικής απόφασης που αφορά οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, στους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

24.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κατσάρη Γεωργίου για άρση της μονοδρόμησης της οδού 25ης Μαρτίου.

25.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της κας Πλούμπη Βασιλικής για χορήγηση μιας θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Β. Τζέλλα.

26.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κίτση Παρασκευά για οριοθέτηση θέσης στάθμευσης ποδηλάτων επί της οδού Λ. Σακελλαρίου.

27.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για πληρωμή κοινοχρήστων (β εξαμήνου 2010) των διαμερισμάτων του  Κληροδοτήματος Βαλταδώρου.

28.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για αγορά βιβλίου εσόδων – εξόδων  του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου.

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιου Παν-αναπηρικού Συλλαλητηρίου της Αξιοπρέπειας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Καρδίτσας καθηγητών πανεπιστημίου και αρχαιολόγων