Ειδήσεις

16ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την Πέμπτη 13-2-2020 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ. Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 16ο συμπόσιο της περιόδου 2019-20 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται χωρίς διακοπή για 8η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα  βιολογικής καλλιέργειας, υγείας,  κοινωνικά και περιβαλλοντικά, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και παρέχονται δωρεαν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου.

Η είσοδος – συμμετοχή είναι ελευθερη και χωρις καμια υποχρεωση για  κάθε πολίτη της Καρδίτσας, που σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έλθει  όποτε θελήσει και χωρίς να προηγηθεί καμία ενημέρωση.

Τόσο κατά την παρουσίαση του θέματος όσο και στο τέλος , πραγματοποιείται διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Στο σημερινο συμποσιο θα μας μιλήσει η κ. Ζανέτα Βλαχούτα, Ρεφλεξολόγος, με θέμα: Υγεια και αρμονια (μικρές απλές κινήσεις για βελτίωση της φυσικής κατάστασης -.Θετική ματιά και στάση ζωής)

Φυσικά η γελωτοθεραπεία θα έχει το μερίδιό της και σε αυτό το συμπόσιο

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμελεια και συντονισμος συμποσιων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κοπή βασιλόπιτας και σεμινάριο για τους κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως μας