Ειδήσεις

18η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στηρίζοντας παραδοσιακά την επιμόρφωση των επιχειρηματιών και των υψηλόβαθμων στελεχών των επιχειρήσεων-μελών του, διοργανώνει και φέτος τη 18η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Ύστερα από 2 έτη, λόγω των επιβεβλημένων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, ο Σύνδεσμος επέλεξε φέτος να πραγματοποιήσει την «Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος» διά ζώσης, τηρουμένων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας που επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στη φετινή Επιχειρηματική Συνάντηση ο Σύνδεσμος επικεντρώνεται στην Στρατηγική Διοίκηση των Επιχειρήσεων, που αποτελεί παράγοντα κομβικής και αδιαμφισβήτητης σημασίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επικέντρωση του ενδιαφέροντος στις Εξαγορές, στις Συγχωνεύσεις και στην Οικογενειακή Διαδοχή.

Ο Σύνδεσμος έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί ως κεντρικούς ομιλητές τρεις εξαίρετους επιστήμονες, τον κ. Βασίλειο Παπαδάκη, Αντιπρύτανη Διεθνούς Συνεργασίας & Ανάπτυξης και Καθηγητή Στρατηγικής Διοίκησης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον κ. Βαγγέλη Αποστολάκη, Deputy Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα και την κ. Κατερίνα Πολυζώη, Senior Manager της KPMG στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι από τους πλέον ειδικούς πάνω στο συγκεκριμένο τομέα και θα παρουσιάσουν στους συμμετέχοντες τις εισηγήσεις τους με θέμα: «Η Επόμενη Ημέρα στη Στρατηγική Διοίκηση των  Επιχειρήσεων».

Η  18η Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος διοργανώνεται στις 19 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο «DOMOTEL ANEMOLIA» στην Αράχοβα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο της μεγάλης Λαρισαίας δασκάλας Μαίρης Ν. Ράπτου
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας