Ειδήσεις

1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων την Κυριακή 7 Απριλίου


Η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Λάρισας (Classic Car Club Larissa), η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και Vespa Λάρισας, η Φ.Ι.Ο. ( Φίλοι Ιστορικών Οχημάτων Βόλου), ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 την 1η Πανθεσσαλική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων στη Λάρισα.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο γεγονός στο χώρο των Ιστορικών Οχημάτων, καθώς πρώτη φορά στα χρονικά, οι τρείς Λέσχες της Θεσσαλίας συμπράττουν στη διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα και αναμένεται να συμμετέχουν σπάνιας ομορφιάς οχήματα από όλη την Ελλάδα, όπου ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους και η παλιά τους τεχνολογία τα καθιστά μοναδικά αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στόχος των διοργανωτών, είναι αφενός οι επισκέπτες της εκδήλωσης να θαυμάσουν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μιας… άλλης εποχής και αφετέρου να αναδειχθούν οι ομορφιές της περιοχής, επιλέγοντας για τα πληρώματα διαδρομές απείρου φυσικού κάλους του Ν. Λάρισας. Η όλη εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μετά τα φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία το περασμένο διάστημα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

10.00Συνάντηση Οχημάτων στο Parking του FashionCityOutlet.

11.00 Αναχώρηση πληρωμάτων με προορισμό την Αγιά Λάρισας.

12.00Στατική έκθεση στην πλατεία της Αγιάς –Event.

14.00 Αναχώρηση για ΜεγαλόβρυσοΑγιάς– Γεύμα.

17.00 Επιστροφή επισκεπτόμενοι το ΜεταξοχώριΑγιάς – ελεύθερο πρόγραμμα.

 

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

10.00Στατική έκθεση στην κεντρική πλατεία Λάρισας, είσοδος από οδός Κύπρου.

(Η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας,θα πλαισιώσει

μουσικά την εκδήλωση).

14.00Χαιρετισμοί – απονομές αναμνηστικών.

 

Προηγούμενο άρθρο Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο αίσχος των απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων
Επόμενο άρθρο Τέμπη: Προπαγάνδα και χειραγώγηση της κοινής γνώμης με στόχο αποσταθεροποίηση της χώρας και αποδυνάμωση Μητσοτάκη - Της βουλευτού Καρδίτσας της ΝΔ Ασημίνας Σκόνδρα