Ειδήσεις

2η Έκθεση – Διαγωνισμός Λέσχης Μοντελιστών Καρδίτσας


Ξεκινά σήμερα στις 6 το απόγευμα το Karditsa Scale Model Show στην αίθουσα ΑΠΟΛΛΩΝ του ξενοδοχείου Thessalikon Grand και μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο κόσμο του μοντελισμού.
Η πρώτη έκθεση έγινε πριν δυο χρόνια και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Οι προεγγραφές φέτος δείχνουν ότι οι  συμμετοχές θα αυξηθούν, περισσότερα από 700 δημιουργίες καταξιωμένων μοντελιστών θα υπάρχουν στο χώρο της έκθεσης για να προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία. Αριθμός  που θα κατατάξει την έκθεση ως  την μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Η Καρδίτσα θα γίνει τόπος συνάντησης επισκεπτών και συμμετεχόντων από όλη την χώρα.
Πολλές είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών αμείωτο κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Το Σάββατο από τις  δέκα το πρωί έως και τις οχτώ το βράδυ, καθώς και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί το γνωστό στη πόλη μας Make & Take. Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να φτιάξετε το δικό σας μοντέλο με την βοήθεια έμπειρων μοντελιστών, το οποίο και θα πάρετε φεύγοντας. Η συμμετοχή στο Make & Take όπως και η είσοδος στην έκθεση  είναι δωρεάν.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από καταξιωμένους μοντελιστές, πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να δείτε στο site της έκθεσης www.ksms.gr.
Σας  περιμένουμε να γνωρίσετε ένα υπέροχο κόσμο υπό κλίμακα.
Η  Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας
Προηγούμενο άρθρο Γυμνάσιο Κέδρου : Πανελλαδικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία
Επόμενο άρθρο Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημ. Βασιλάκης στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας