Ειδήσεις

2η θέση για την Άρτεμις Ζαρκαδούλα στον 21ο Κολυμβητικό Διάπλου


Το  τριήμερο από 31 Ιουλίου ως 2 Αυγούστου ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού-Λίμνης Πλαστήρα διοργάνωσε για 21η συνεχή χρονιά τον Κολυμβητικό Διάπλου της Λίμνης Πλαστήρα, υπό την αιγίδα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις, διευρυμένες φέτος με αγώνες δρόμου, κολύμβησης και τρίαθλου και με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, εντάσσονται σε μια προσπάθεια του Συλλόγου αλλά και του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα να μετατρέψουν τη λίμνη σε ένα ανοιχτό Ναυταθλητικό Κέντρο.

Η αθλήτρια της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), Άρτεμις Ζαρκαδούλα, αντλώντας εμπειρία από προηγούμενες συμμετοχές της σε αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, έλαβε μέρος στον κολυμβητικό αγώνα του μεγάλου διάπλου της Λίμνης των 8 χιλιομέτρων, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη μόλις χρονιά και κατέλαβε τη 2η θέση με τον εκπληκτικό χρόνο 1.46.50. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τα τέσσερα χιλιόμετρα τα πέρασε σε χρόνο 50 λεπτών που αποτελεί χρόνο ρεκόρ για την απόσταση αυτή.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκούγκλιας και το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) συγχαίρουν την αθλήτρια του συλλόγου Άρτεμη Ζαρκαδούλα για την επίδοσή της, την αντοχή και την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τόσο επίπονου αγωνίσματος, τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού –Λίμνης Πλαστήρα και τον Πρόεδρό του κ. Απόστολο Ζέρβα, το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νάνο καθώς και όλους τους διοργανωτές, πιστεύοντας ότι τέτοιου υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις τιμούν και προβάλλουν τον αθλητισμό και αποτελούν παραδείγματα προβολής και διαφήμισης της μοναδικής σε ομορφιά και παράδοση περιοχής της Λίμνης Πλαστήρα.

Προηγούμενο άρθρο Πανήγυρις Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρεντίνης
Επόμενο άρθρο Έξι νέα κρούσματα Covid στο Νομό Καρδίτσας