2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων


Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ διοργανώνει στην Καρδίτσα, για 2η συνεχή χρονιά, τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων στις 23-24 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2014.

Το Σάββατο και την Κυριακή, η πόλη μας θα φιλοξενήσει 21 ομάδες χορού από όλη τη χώρα, που θα καθηλώσουν το κοινό στις παραστάσεις του Φεστιβάλ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει το Σάββατο την άφιξη των ομάδων στην πόλη μας και την πραγματοποίηση προβών στο χώρο του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παράσταση στις 5.30μ.μ. και στη συνέχεια οι χορευτές και οι συνοδοί τους θα γνωριστούν και θα διασκεδάσουν στο πάρτι της διοργάνωσης. Την Κυριακή 29 Ιουνίου η παράσταση θα ξεκινήσει στις 10.30π.μ. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Κεντρικός στόχος της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας – Δ.Ο.Π.Α.Κ., είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και η απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής.

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμπολίτες μας, εθελοντές, υποστηρικτές και χορηγούς, που συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση για την ανταπόκριση και τη συμπαράστασή τους. Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την επιστημονική – καλλιτεχνική επιτροπή της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων:

ΘΕΟΛΟΓΗ ΜΑΙΡΗ Πρόεδρο Συλ. Καραγκούνα – Ερευνήτρια Καραγκούνικης παράδοσης

ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ Λέκτορας Τ.Μ.Σ.–Α.Π.Θ. Μουσικοθεραπεύτρια PhD, MA-CHT

ΒΑΡΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Msc Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

ΣΟΥΣΟΥΓΚΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Χορευτής ΑμεΑ – Χοροθεραπευτής

ΓΑΛΑΝΗ ΜΑΡΩ Χορογράφος – Χοροθεραπεύτρια – Πανεπιστημιακός

 

      Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στις 5.30 το απόγευμα και την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στις 10.30 το πρωί σε μια εκδήλωση που ελπίζουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας!

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Περ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και τις δηλώσεις Αγοραστού
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ