Ειδήσεις

2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών


Το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά» διοργανώνεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, του Δήμου Παλαμά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας στο Δημοτικό γήπεδο Παλαμά (Ατρομήτου) την Κυριακή (11 Ιουνίου 2017) το πρωί 10:00-13:00.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Καρδίτσας, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Olympic F.A. Περισσότερα από διακόσια (200) παιδιά θα αγωνιστούν σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά,για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Η ΦΛΟΓΑ”.

Στην είσοδο του γηπέδου θα βρίσκονται εκπρόσωποι της “ΦΛΟΓΑΣ”  και θα μπορεί ο καθένας να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί ή να αγοράσει κάποια από τα προϊόντα που φτιάχνουν τα παιδιά και οι γονείς του συλλόγου.

Ελάτε να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των παιδιών που θα αγωνιστούν στηρίζοντας παράλληλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους…Τα παιδιά της φλόγας , τα παιδιά όλων μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας για τον φιλελληνισμό
Επόμενο άρθρο Συλλήψεις για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης