Ειδήσεις

20 + 7 προσλήψεις στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων


Ο Δήμος Καρδίτσας προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους για απασχόληση µέχρι και πέντε ηµεροµίσθια κατ’ άτοµο το µήνα, εργατικό προσωπικό, για την κάλυψη πρόσκαιρων ή εποχικών ή κατεπειγουσών αναγκών να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 05.05.2016 έως την 11.05.2016 στο Τµήµα Ανάπτυξης Ανθρώπινου ∆υναµικού (∆ηµαρχείο, Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος, Γραφείο 4).

Ο συνολικός αριθµός των απασχολούµενων θα είναι µέχρι είκοσι (20) άτοµα το µήνα και η παρούσα πρόσκληση αφορά το µήνα ΜΑΪΟ 2016.

 

Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά:

α) Αίτηση. (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αριθµός Μητρώου ΙΚΑ). β) Φωτοτυπία Αστυνοµικής Ταυτότητας. γ) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. δ) Τίτλος Σπουδών. ε) Αντίγραφο ποινικού Μητρώου

 

Στο Δ. Σοφάδων

Στο μεταξύ, ο Δήμος Σοφάδων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει, προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για 3 μήνες.

Πρόκειται για τις εξής θέσεις :

ΔΕ Φειριστών Φωματουργικών Mηχ/των (εκσκαφέας φορτωτής-JCB)  : 1 θέση

ΔΕ Φειριστών Μηχ/των Έργου (ισοπεδωτής γαιών-GRΑIDER) : 2 θέσεις

ΤΕ Εργατών Πυροπροστασίας : 4 θέσεις

 

Απαιτούµενα ∆ικαιολογητικά:

  1. Αίτηση (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΥΜ, Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ). 2. Υωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 3. Να είναι άνεργοι και να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ. 4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 5. Προσκόμιση τίτλου-πιστοποιητικού σπουδών, αναλόγως της ειδικότητας που αιτούνται με την πρόσληψη. 6. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Υπηρεσιακή Αυτεπάγγελτη αναζήτηση). 7. Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις είτε να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές (Προσκόμιση πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης). 8. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκάμηνου (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας). 9. πεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας).
Προηγούμενο άρθρο Παύλος Σιούφας : Οι ευθύνες της Ευρώπης
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής από οικία