200.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου από το παζάρι – Δημοπρατήθηκαν οι θέσεις


 Το ποσό των 200.000 ευρώ θα βάλει το προσεχές διάστημα στο ταμείο του ο Δήμος Καρδίτσας από τις θέσεις που δημοπρατήθηκαν για τη διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης. Η δημοπρασία έγινε την προηγούμενη Τετάρτη ενώπιον της δημαρχιακής επιτροπής και διατέθηκαν συνολικά 590 θέσεις σε μικροπωλητές. Ήδη οι ανάδοχοι για την κατασκευή αλλά και τον ηλεκτροφωτισμό του χώρου έχουν  ξεκινήσει τις εργασίες τους, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στις 20 Οκτώβρη όπου το παζάρι ανοίγει τις πύλες του για τους καταναλωτές. Όπως κάθε χρόνο η ετήσια εμποροπανήγυρη θα ολοκληρωθεί στις 26 Οκτωβρίου.

Ή θα αναβαθμιστεί ή θα καταργηθεί

Πολλοί βέβαια είναι αυτοί που αντιτίθενται στη διεξαγωγή του παζαριού, χαρακτηρίζοντας το θεσμό «αναχρονιστικό», ενώ οι έμποροι της Καρδίτσας εστιάζουν στη ζημιά που κάνει η εμποροπανήγυρη στο στεγασμένο εμπόριο. Πολλοί δε υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανάγκη εξεύρεσης άλλου τρόπου διεξαγωγής του πιο σύγχρονου και πιο αποδοτικού για όλους. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και ο Δήμος Καρδίτσας ο οποίος μελετά έναν πιο σύγχρονο τρόπο διεξαγωγής του -για την επόμενη βέβαια χρονιά-, ειδάλλως θα υποστηρίξει την κατάργησή του, παρά τα έσοδα που θα χάσει από μια τέτοια κίνηση.

Προηγούμενο άρθρο Δημοπρατείται η συντήρηση της συλλογής Γιολδάση - Θα κατασκευαστεί ειδικός χώρος αποθήκευσης και θα υπάρξει ειδικό σύστημα συντήρησης των έργων
Επόμενο άρθρο Η ΛΕ.Φ.Κ.Κ παρουσιάζει την έκθεση με θέμα «Πληθυντικός αριθμός»