Ειδήσεις

23ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 16-3-2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 23ο συμπόσιο της περιόδου 2016-17 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

  • Α΄ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ: Ένα φαρμακείο σε γλάστρα, η Βασίλισσα της Ερήμου, το Αστέρι της Γης, Η Ράβδος του Παραδείσου, Ο Σιωπηλός Θεραπευτής και δεκάδες άλλα παρόμοια ονόματα που καταμαρτυρούν το μεγαλείο των θεραπευτικών ιδιοτήτων του φυτού, αφού κατά αλφαβητική σειρά θεραπεύει: Αιμορροΐδες, αναιμία, ανακούφιση από πόνο, ανεμοβλογιά, ανικανότητα, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αποτοξίνωση γενικά και ειδικότερα για συκώτι και σπλήνα, αρθρίτιδα, άσθμα, βήχα, βουλωμένη μύτη, βρογχίτιδα – λαρυγγίτιδα, γαστρίτιδα-εντερικά προβλήματα,  δοθιήνες, δυσκοιλιότητα, δυσπεψία, εγκαύματα γενικά και από ακτινοβολία Χ, έλκη και άφθες στόματος, εμμηνόπαυση, έμμηνος ρύση, εξανθήματα-φαγούρα, επιπεφυκίτιδα, ερεθισμένος λαιμός, έρπις,  ηπατίτιδα, ισχιαλγία, κακή αναπνοή, κακοσμία στόματος, καρκίνος, καταρροή, κοψίματα-πληγές, κιρσοί,  κοκκινίλες δέρματος, κάντιντα, κολίτιδα, κρυολογήματα, μαστίτιδα, μεθύσι, μελανιές, μολύνσεις ματιών, μύκητες –βακτήρια- ιοί, μόλυνση του γεννητικού και ουροποιητικού συστήματος, νυκτερινή ενούρηση, ουλίτιδα, πεπτικά έλκη και γενικά πεπτικά προβλήματα, πονόδοντος, πονοκέφαλος, ρευματισμοί, τσιμπήματα εντόμων, υπέρταση, φουσκάλες, φυματίωση, χρόνια κόπωση, ψωρίαση και πολλές άλλες. Έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται εκατοντάδες επιστημονικές έρευνες για τις απίστευτες θεραπευτικές της ιδιότητες  κυρίως σε ΗΠΑ, Ρωσία, Ιαπωνία και λιγότερο σε Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες. Σύνθημά μας ας είναι: Κάθε σπίτι στο νομό  Καρδίτσας , από μία γλάστρα με Αλόη. Ελάτε να ακούστε και να δείτε επί τόπου  μεθόδους εφαρμογής της.

Β΄        Συνέχεια από την προηγούμενη Πέμπτη: «Στο ανθρώπινο πνεύμα υπάρχει μια δύναμη ισχυρή να ασκήσει επιδράσεις που μπορούν να ελαττώσουν ή να επιταχύνουν την πρόοδο μιας αρρώστιας» Το ηθικό, η φαντασία, η ψυχολογία, μπορούν να θεραπεύσουν ή να επιδεινώσουν μια αρρώστια. Ακόμη και ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί, εφόσον ο ασθενής χρησιμοποιήσει θετικά τις πνευματικές λειτουργίες και τα συναισθήματά του.|

 

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του δημάρχου Πλαστήρα με τον Υπουργό Εσωτερικών
Επόμενο άρθρο Οι Θεσσαλοί επιχειρηματίες απέναντι στην κρίση