Ειδήσεις

23ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 22-3-2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 23ο  συμπόσιο της περιόδου 2017-18 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 6η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:

Α΄Τα βλαστικά στάδια των οπωροφόρων δέντρων,  οι περίοδοι επέμβασης για προστασία από εχθρούς και ασθένειες και τα βιολογικά μέσα φυτοπροστασίας.   Παρουσιάζει ειδικός γεωπόνος.

Β΄Το νόημα της ζωής είναι να δίνεις στη ζωή σου νόημα: Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο, ξεκίνα από τον εαυτό σου. Θα αρχίσεις να ζεις, ή απλά θα υπάρχεις; Η  τραγωδία της ζωής δεν είναι ότι τελειώνει τόσο νωρίς, αλλά ότι περιμένουμε τόσο πολύ για να την ξεκινήσουμε.  Αυτά και πολλά άλλα περιέχονται σε ένα  υπέροχο Πάουερ-Πόϊντ, αφιερωμένο εξαιρετικά,  που θα ξεφυλλίσουμε και θα συζητήσουμε όλοι μαζί.

  • Και αφιερώνουμε όπως πάντα, λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμέλεια και Συντονισμός Συμποσίων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προηγούμενο άρθρο Διαμαρτυρία κατοίκων της Λαζαρίνας Δ. Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Υποβολή αιτήσεων για την Αναδιάρθρωση Αμπελουργικών Εκτάσεων