Ειδήσεις

24ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την  Πέμπτη 18-4-2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των  Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας  Αγ.Παντελεήμονα  Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 24ο συμπόσιο της περιόδου 2018-19 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.

Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται χωρίς διακοπή για 7η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα  βιολογικής καλλιέργειας, υγείας,  κοινωνικά και περιβαλλοντικά, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται δωρεάν από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα θέματα του 24ου Συμποσίου είναι:

  1. Δημοτικές εκλογές 2019: Πως θα θέλαμε την πόλη μας; Ποιες καινοτομίες θα μπορούσαμε να προτείνουμε στους υποψήφιους δημάρχους; Γιατί ο πολύς κόσμος δυσκολεύεται να ασχοληθεί με τα κοινά προσφέροντας ανιδιοτελώς;

Θα ακουσθούν και αποσπάσματα από ηχογραφημένη ομιλία του Σωκράτη Βασιλάκου, από την προεκλογική περίοδο του 1998 κατά την οποία  ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας.

  1. Τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε σπόρους και φυτά για τον κήπο μας. Πως αποθηκεύουμε τους σπόρους και πως ελέγχουμε την βλαστική τους ικανότητα.

Και όπως πάντα αφιερώνουμε λίγο χρόνο για τη γελωτοθεραπεία.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Επιμέλεια και συντονισμός συμποσίων: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα

Προηγούμενο άρθρο Κ. Παπαλός: Διεκδικούμε ξανά τον Δήμο Καρδίτσας για να κάνουμε τα έργα που εγκαταλείφθηκαν!
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της oδού Σαρανταπόρου