Ειδήσεις

3Η αγωνιστική για το ειδικό Κύπελλο Σύγχρονου Τάβλι


Συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική το ειδικό Κύπελλο Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) το οποίο διεξάγεται με αγώνες των 21 πόντων.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12/3 και ώρα 11.00΄ π.μ.  στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που έχουν τουλάχιστον μία νίκη στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Αυτοί είναι οι: Στ.Τσολάκος, Χρ. Μήνιας, Θαν Παππάς, Χρ. Νταλανίκας, Αν. Μανιάτης, Μιχ. Χριστοφοράκης, Αν. Καραμπινάς, Θαν. Σταρίδας, Ευαγ. Γιαννής, Θαν. Δημάκης, Απ. Παπαλίτσας, Κρ. Παπαλίτσας, Γ. Τσικρικάς, Χρ. Μέντζιος, Γ. Λίτσιος, Νικ. Καλλούσης, Ευαγ. Λωρίδας και Χρ. Γρούτσος,

Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/3 η 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Backgammon.
Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Γρούτσος επιτυγχάνοντας το απόλυτο των τεσσάρων νικών.
Με τρεις νίκες ακολούθησαν οι Ευαγ. Λωρίδας, Θαν Σταρίδας, Νικ. Καλλούσης, Απ. Παπαλίτσας, Κων. Κεχαγιάς, Ηρ. Τσιαμαντάς και Ευαγ. Γιαννής.

Ο νικητής της αγωνιστικής, εκτός των επάθλων, έλαβε και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

Στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο Θαν. Σταρίδας με 252 βαθμούς και ακολουθούν οι Ευαγ. Λωρίδας με 238β., Χρ. Γρούτσος με 231β, Θαν. Παππάς με 217β.,Γ. Λίτσιος με 210β., Μιχ. Χριστοφοράκης και Αν. Καραμπινάς με 203β.

Προηγούμενο άρθρο Εμποροϋπάλληλοι: Τιμάμε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας
Επόμενο άρθρο 3ο Σεμινάριο Α' Βοηθειών