Ειδήσεις

3η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας


Η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, στα πλαίσια της έναρξης της νέας χορευτικής χρονιάς, οργανώνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 9.30μ.μ., στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, την 3η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή και τείνει πλέον να εξελιχθεί σε ένα νέο σημαντικό θεσμό για την πόλη μας και τα πολιτιστικά δρώμενα.

Ήταν, εξάλλου, ανάγκη και επιθυμία των ίδιων των Συλλόγων να ανταμώνουν μέσα στο χρόνο, έστω για μία φορά, και να συζητάνε για θέματα που τους απασχολούν, να ανταλλάσουν απόψεις, να συσφίγγουν τις σχέσεις τους και να ανοίγουν το δρόμο για νέες συνεργασίες.

Όλα αυτά θα γίνουν συνοδεία ΄΄ζωντανής΄΄ μουσικής, με τη βραδιά να εξελίσσεται σε ένα μεγάλο γλέντι στο οποίο μπορούν να λάβουν όλοι οι Καρδιτσιώτες.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βασίλης Νταράλας (τραγούδι), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Φαίδρα Διαμάντη (τραγούδι), Γιάννης Σερίφης (κρουστά) και Βασίλης Καλαμπάκας (λαούτο).

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Συνδιοργανωτής : Δήμος Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει σχετικά με τη συμμορία τηλεφωνικών εξαπατήσεων
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από οικία