3 άτομα στην Α.Δ Καρδίτσας από τη διαθεσιμότητα – Προήλθαν από την Π.Ε. Καρδίτσας


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ασκούν εδώ και περίπου ένα μήνα, τα καθήκοντά τους 3 πρώην υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, μέσω του μέτρου της κινητικότητας που άρχισε να εφαρμόζεται. Πρόκειται για υπαλλήλους κατηγορίας διοικητικού προσωπικού μέσης εκπαίδευσης οι οποίοι εντάχθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τοποθέτησής τους στη νέα τους υπηρεσία.

Ο κ. Γιαννέλος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Γνώμη» με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας κ. Γιαννέλο, ο ίδιος διευκρίνησε πως οι υπάλληλοι έχουν τοποθετηθεί στις νέες τους υπηρεσίες (γραμματειακή υποστήριξη στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων και στην Ασφάλεια Καρδίτσας) και αντίστοιχος αριθμός αστυνομικών που ασκούσε μέχρι σήμερα καθήκοντα γραφείου, έχει ήδη μεταφερθεί στα νέα του καθήκοντα, σε περιπολίες στους δρόμους της πόλης. Ο κ. Γιαννέλος υποστήριξε πως είναι μεν θετικό το γεγονός οτι «βγήκαν» στο δρόμο επιπλέον τρεις αστυνομικοί, ενισχύοντας έτσι την περιπολία στην πόλη, η γραφειοκρατική δουλειά στην αστυνομία δε, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως είπε η αποτίμηση του παραγόμενου έργου των συγκεκριμένων υπαλλήλων θα γίνει το λιγότερο σε ένα χρόνο.

Δημοτική αστυνομία

Όσον αφορά στον αν θα μεταφερθούν επιπλέον υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας ή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στην Αστυνομική Διεύθυνση ή τι θα γίνει τελικά με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, ο κ. Γιαννέλος δεν είχε καμία ενημέρωση.

Προηγούμενο άρθρο Μόλις 30 μητέρες υπέβαλλαν αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ - Παρ' ότι προβλέπονταν συνολικά 80 θέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου...
Επόμενο άρθρο Η Μ. Σπανίκα προπονήτρια στον ΣΠΑΚ γυναικών