Ειδήσεις

32ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο Πέμπτη 31-5-2018 και ώρα 8.00μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των Κοινωνικών Βιολογικών Κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) πραγματοποιείται το 32ο  συμπόσιο της περιόδου 2017-18 με τίτλο Αγάπη και γνώση για υγεία και ευτυχία.  Τα μαθήματα αυτά που συνεχίζονται για 6η χρονιά, αναφέρονται σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας, πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας. Ακολουθεί διάλογος όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Τα αυριανά θέματα είναι:

Α’ α) Οι καλλιεργητικές φροντίδες των κηπευτικών την περίοδο αυτή. β) Γιατί η μέθοδος ποτίσματος με σταγόνα είναι η καλύτερη και με διαφορά.

Β΄ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ, ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ: Καθαρίζει τη σκέψη, τονώνει τις πνευματικές λειτουργίες, καταπολεμά στρες και χρόνια κόπωση, αποτοξινώνει τον οργανισμό, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνει καλύτερα  τον εγκέφαλο, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την πέψη και καταπολεμά τα πεπτικά προβλήματα. Ενώ λοιπόν έχει τόσα πλεονεκτήματα, πόσοι από εμάς εφαρμόζουμε καθημερινά τις τεχνικές της σωστής, βαθιάς και συνειδητής αναπνοής;

Και αφιερώνουμε όπως πάντα, λίγο χρόνο για την καθιερωμένη γελωτοθεραπεία.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ: Σωκράτης Βασιλάκος και Χρυσάνθη Πετεινάρα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προηγούμενο άρθρο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα από το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τριών ημεδαπών για απόπειρα κλοπής