Ειδήσεις

360 Fashion Show στο Βόλο από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360


Ο Εκπαιδευτικός ‘Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έρχεται στο Βόλο και το γιορτάζει με μία φαντασμαγορική επίδειξη  μόδας στην πλατεία Αγίου Νικολάου!

Το 360 Fashion Show θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Νικολάου (Ερμού) στο κέντρο του Βόλου.

Πρόκειται για μια λαμπερή εκδήλωση – επίδειξη μόδας κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το έργο των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου.

Την παρουσίαση έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, Ζέτα Μακρυπούλια!

Στην επίδειξη μόδας συμμετέχουν ως guest models η απαστράπτουσα Άννα Μαρία Ηλιάδου, νικήτρια του GNTM2 και ο Edward Στεργίου, φιναλίστ του GNTM3.

Τις εμφανίσεις της επίδειξης ετοίμασαν οι σπουδαστές Ενδυματολογίας & Σχεδίου Μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με έμπνευση την ομορφιά από την αρχαία Ελλάδα ως τη σύγχρονη μόδα. Το stylingτων μαλλιών και το makeupτων μοντέλων θα επιμεληθούν αποκλειστικά οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής, Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ αντίστοιχα.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάςθα αναλάβουν οι σπουδαστές του τομέα Μουσικής & Ήχου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση στο siteτου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και στο Facebook Event!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, έχει βραβευτεί εις διπλούν ως ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, με παρουσία σε 6 σημαντικές πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά και Ξάνθη. Το 7ο εκπαιδευτήριο του Ομίλου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου με τα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2021, ενώ ήδη λειτουργεί ως Κέντρο Ενημερώσεων για τους ενδιαφερόμενους. Λειτουργούν 90 σύγχρονες ειδικότητες, που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα. Το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας εξασφαλίζει την πρακτική άσκησηκαι μεριμνά για τη διασύνδεση των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις.

Προηγούμενο άρθρο Στο Δήμο Σοφάδων ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ – Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας