Ειδήσεις

3ος αγώνας Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας


Στο πλαίσιο εορτασμού  των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, το Αθλητικό Σωματείο Μ.Σ/Μ θέλοντας να τιμήσει τον Ήρωα της επανάστασης του 1821 Γεώργιο Καραϊσκάκη αλλά και την γενέτειρά του το Μαυρομμάτι, είχε αναλάβει και αφιέρωσε την πρώτη του επίσημη αθλητική διοργάνωση την οποία και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία.

Σε ρυθμούς scramble  κινήθηκε  ο Δήμος Μουζακίου  αυτήν την Κυριακή , αφού για πρώτη φορά το αθλητικό Σωματείο Μ.Σ.Μ έχει αναλάβει την διοργάνωση αγώνα scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας  και κατάφερε  να φέρει εις πέρας άξια μια  τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση.

Την Κυριακή 03 Οκτωβρίου  και συγκεκριμένα στην περιοχή ΄΄Νιζηρός΄΄ της κοινότητας Φαναρίου ο χώρος γέμισε με μοτοσυκλέτες  προσφέροντας  άφθονο  θέαμα  στους  λάτρεις  του σπορ.

Οι άνθρωποι του Μ.Σ.Μ εδώ και αρκετό καιρό αγωνίστηκαν σκληρά καθημερινά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και  ανταποκρίθηκαν  επάξια στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Ο κόπος και οι αγωνιώδεις προσπάθειές μας ανταμείφτηκαν φέροντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ανεβάζοντας τον πήχη ανάλογων διοργανώσεων πιο  ψηλά.

Ενωθήκαμε  και τα καταφέραμε. Η συγκίνηση  και η χαρά μεγάλη.

Η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Μουζακίου καθώς επίσης και η έμπρακτη συμπαράσταση των επιχειρηματιών, συνέβαλαν καθοριστικά στην προσπάθειά μας αυτή, για την υλοποίηση και την επιτυχία αυτής της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης, ενισχύοντας και προβάλλοντας για άλλη μια φορά με την απήχηση της ,την γενέτειρα του ήρωα μας Γ. Καραϊσκάκη και τον ιστορικό Δήμο μας.

Ο Μ.Σ.Μ έστειλε  ένα ηχηρό μήνυμα  ελπίδας και  αισιοδοξίας, σε όλους τους δημότες  μας από τις πλαγιές του ΄΄Νιζηρού΄΄ με τους 56  αθλητές, που τίμησαν τον Γ. Καραϊσκάκη.

Συγχαρητήρια σ΄ όσες κι όσους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία.

Συγχαρητήρια σ΄όλες κι όλους όσοι αγωνίστηκαν κι απόλαυσαν αυτή τη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους αθλητές-τριες, που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, τα Σωματεία τους, τις αγωνιστικές ομάδες, και το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε.

Για την αθλητική αυτή  εκδήλωση  απηύθυναν εγκάρδιους χαιρετισμούς οι

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης  κ. Τσιάρας  Κώστας και η βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα  Σκόνδρα, όπως οι συνημμένες επιστολές, οι οποίες αναρτώνται παρακάτω και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Επιπλέων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωτσός Γεώργιος, ο Αντιπεριφεριάρχης ΠΕ Καρδίτσας  κ. Νούσιος Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης Θεοφάνης, όπου και απηύθυναν εγκάρδιους χαιρετισμούς για την διοργάνωση και

ηΠρόεδρος του Δ.Σ και Πρόεδρος ΝΠΔΔ κ. Μαρία Καραμπέκου.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το τμήμα αθλητικών φορέων της ΠΕ Καρδίτσας  και το Δασαρχείο Καρδίτσας, για την  άψογη συνεργασία την στήριξη τους και την αδειοδότηση της 1η μας  επίσημης αθλητικής  διοργάνωσης.

Την Διοικητή του Α.Τ Μουζακίου κ. Κωνσταντίνα Παλάντζα για την διάθεση Αστυνομικής δύναμης και την λήψη μέτρων τροχαίας.

Τους εθελοντές-τριες οι οποίοι-ες  έσπευσαν άμεσα ,να συνδράμουν μετά το κάλεσμα του Συλλόγου.

Τους χορηγούς της διοργάνωσης που για άλλη μία φορά πίστεψαν σε εμάς και στήριξαν έμπρακτα το νέο αγωνιστικό μας ξεκίνημα.

Την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης , το Δ.Σ της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε  και την επιτροπήEnduro.

Τον Γραμματέα της ΜΟ.ΛΕ.Κ (Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας). κ. Παναγιώτη Τάκο για την πολύτιμη Γραμματειακή υποστήριξη της Διοργάνωσης.

To mouzaki news κ .Ιωάννη Στάθη και κ. Νικόλαο Ζαρνακούπη για την Φωτογράφιση με Drone και Αεροβιντεοσκόπηση του Αγώνα.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου Κ. Στάθη Θεοφάνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, και την πολύπλευρη ενεργή στήριξη  και συνεργασία του, προκειμένου ως Μ.Σ.Μ. να φέρουμε σε πέρας μια μεγάλη και απαιτητική διοργάνωση στον Δήμο μας, με απόλυτη επιτυχία.

Ο Μ.Σ.Μ  και  όσοι τον πλαισιώνουν καταθέτουν  την αγάπη, το μεράκι και τις δυνάμεις τους, για να αναδείξουν το άθλημα αυτό, προάγουμε τον αθλητισμό, προβάλλουμε τον τόπο μας και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά το δύσκολο έργο μας, με ζήλο, αγάπη , ενθουσιασμό και όραμα!!

Προηγούμενο άρθρο Μπάμπης Παπαδόπουλος: Μπράβο στον Δένδια, αλλά….
Επόμενο άρθρο Ιανός: Η περιφέρεια δεν έκλεισε πληγές στα χωριά Ρούσο, Αμπελικό, Καλλίθηρο Καρδίτσας