48ωρη απεργία των εργαζομένων στις προνοιακές δομές


Τους 59 εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Νομού Καρδίτσας συνάντησε το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Οδυσσέα Ντριβαλά, το οποίο επισκέφθηκε την πόλη μας προκειμένου να ενημερώσει τους εργαζομένους για τις νέες κινητοποιήσεις τις οποίες έχει αποφασίσει ο κλάδος οι οποίες -όπως τονίστηκε- αποτελούν μονόδρομο μπροστά στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη με την 48ωρη απεργία που ξεκινάνε οι εργαζόμενοι στις προνοιακές δομές, στις 26 του μήνα θα ακολουθήσουν στάσεις εργασίας και στις 10 Δεκεμβρίου το αγωνιστικό πρόγραμμα προβλέπει και νέα 24ωρη απεργία.

Είμαστε σήμερα εδώ για να συντονίσουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουμε σχεδιάσει εν΄όψει και της κατάθεσης του προϋπολογισμού στις 10 Δεκεμβρίου.

Περιμένουμε από την Υπουργό Απασχόλησης κ. Πετραλιά να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας μέχρι τις 20 του μήνα.

Τα προβλήματα είναι πολλά, όπως για παράδειγμα το επικουρικό ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων, η αβεβαιότητα που υπάρχει για τους εργαζόμενους των προνοιακών δομών όπου έχει σταματήσει η χρηματοδότησή τους και πολλά άλλα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οδυσσέας Ντριβαλάς. 

Προηγούμενο άρθρο Πραγματοποιήθηκε η Προσκοπική εκδρομή στο Βόλο
Επόμενο άρθρο ποδηλατική εξόρμηση από τον ορειβατικό σύλλογο Καρδίτας