Ειδήσεις

5 Συμβουλές για να διαλέξετε την κατάλληλη εταιρία catering για την γαμήλια δεξίωση


Αυτό το άρθρο είναι για εσάς τις μέλλουσες νύφες και τους μέλλοντες γαμπρούς. Για εσάς που ήδη ξέρετε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η σχεδίαση της γαμήλιας ημέρας.

Η επιλογή μίας εταιρίας catering είναι μία ακόμα από τις πολλές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Δεν θέλουμε να σας αγχώσουμε, αλλά να σας κάνουμε να εξοικειωθείτε με όλα αυτά που θα πρέπει να οργανώσετε.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε προσφέροντάς σας λίγες συμβουλές μαζί με μερικούς δείκτες που θα διαβεβαιώσουν ότι επιλέξατε την κατάλληλη εταιρία catering γάμου.

Όταν επιλέγετε εταιρία τροφοδοσίας, ψάχνετε για πολλά πράγματα. Τέλεια κουζίνα, επαγγελματικό service, προσωπικό εξοπλισμό και την δυνατότητα να παρέχουν μία καλή εξυπηρέτηση υπό την πίεση της παροχής του τέλειου πακέτου.

Σας παραθέτουμε τις κορυφαίες συμβουλές για την επιλογή της τέλειας εταιρίας catering.

Προϋπολογισμός

Προσπαθήστε να εξοικειωθείτε με μία ένδειξη του κόστους που θα έχει η πρόσληψη μίας εταιρίας catering.

Διερευνήστε τι είδους πακέτο  θα θέλατε και έπειτα ρωτήστε για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες εντός του προϋπολογισμού σας. Μιλώντας με μία εταιρία catering είναι ο μόνος τρόπος για να δείτε πόσο ευέλικτη μπορεί να είναι. Προσπαθήστε να μάθετε τι συνδυασμούς μενού και αλλαγές μπορούν να κάνουν , ώστε να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Προσπαθήστε να έχετε στο μυαλό τι περιλαμβάνεται στο πακέτο, καθώς διαφέρουν πολύ οι τιμές του catering από εταιρία σε εταιρία.

Διαθεσιμότητα.

Oι εταιρίες catering συνήθως κλείνονται   προκαταβολικά. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει από άποψη διαθεσιμότητας ρωτώντας για αυτό. Μόλις θα έχετε επιλέξει μερικές υποψήφιες εταιρίες, ερευνήστε για να μάθετε ποιες είναι αυτές που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Φροντίστε να κλείσετε την πληρωμή και τις λεπτομέρειες με την εταιρία, καθώς χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς κατά πόσο η κράτησή σας είναι ασφαλής.

Οι περισσότεροι χώροι δεξιώσεων θα σας παρέχουν λίστες επαφών με τους προτιμώμενους προμηθευτές και εταιρίες τροφοδοσίας.

Επίσης ελέγξτε ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας σχετικά με τις προτιμώμενες εταιρίες και τις ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες .

Οι γεύσεις και το portfolio της εταιρίας catering.

Όταν έρθετε σε επαφή με μία εταιρία catering ρωτήστε αν προσφέρουν  επισκέψεις γευσιγνωσίας. Συνήθως μετά από μία σειρά από δοκιμές πιάτων, θα αποκτήσουν μία εικόνα και θα σας παρουσιάσουν ιδέες και concept για το μενού σας.

Μόλις εξοικειωθείτε με το είδος του φαγητού, και παράλληλα η εταιρία catering έχει κατανοήσει τι ακριβώς θέλετε, μπορείτε να κάνετε τις τελικές ρυθμίσεις.

Ελέγξτε το βιογραφικό τους.

Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε ποια είναι η εταιρία catering που επιλέγετε είναι να κάνετε κάποιους ελέγχους ιστορικού.

Ελέγξτε τις σελίδες τους στα social media , σελίδες κριτικών και φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες εκδηλώσεις. Ρωτήστε τους για τα κίνητρα και την πολιτική τους και ερευνήστε τη σελίδα τους για να πάρετε μία ιδέα για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται και για την ίδια την εταιρία που θα αναλάβει τον γάμο σας.

Το κόστος και η διακόσμηση του μενού θα παίξει σημαντικό ρόλο στην  επιλογή σας αλλά μην παραβλέψετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Μια καλή ιστοσελίδα, ένα λεπτομερές πακέτο πληροφοριών και οι φιλόξενες συμβουλές , παρουσιάζουν έναν επαγγελματισμό που σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε.

Προσπαθήστε να ακούσετε το ένστικτό σας, που πιθανόν να σας οδηγήσει στο να διαλέξετε μία επαγγελματική εταιρία που θα καταλάβει ακριβώς τι χρειάζεστε για την μεγάλη ημέρα σας.

Η εξυπηρέτηση.

Η επαγγελματική εξυπηρέτηση φαίνεται από την αρχική επαφή με την εταιρία catering μέχρι την παράδοση του κάθε πιάτου την ημέρα του γάμου σας. Επιλέξτε μία εταιρία τροφοδοσίας που είναι ακριβής στις απαντήσεις της, πρόθυμη να βοηθήσει και ειλικρινής. Αυτά τα στοιχεία σε αρχικό στάδιο μπορούν να αποδείξουν το πώς λειτουργεί η εταιρία.

Η εταιρία catering που θα αναλάβει το γάμο σας, θα πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη , ενθουσιασμό και σιγουριά.

Κατανοούμε ότι η επιλογή τροφοδοσίας για την γαμήλια δεξίωση δεν είναι εύκολη υπόθεση και για αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

 

Προηγούμενο άρθρο Κοινοτική-Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου: Διήμερο δράσεων για το αμπέλι
Επόμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή για τα Παιδιά