Ειδήσεις

5 είδη κρεβατιών σκύλου


Αν ψάχνετε το ιδανικότερο κρεβατάκι για τον σκύλο σας ίσως το βρείτε σήμερα. Τα άνετα κρεβατάκια σκύλου μπορούν να αποτελέσουν το αγαπημένο σημείο κάθε κατοικίδιου, καθώς εκεί μπορεί να περάσει ατέλειωτες ώρες χουζουρεύοντας και ηρεμώντας, μετά από το έντονο παιχνίδι.

  1. Memory foam κρεβάτι

Τα κρεβατάκια σκύλουmemoryfoam μπορούν να βοηθήσουν αρκετά το κατοικίδιό σας,αν κάνει άστατο ύπνο. Αν παρατηρείτε πως ο σκύλος σας δεν μπορεί να βολευτεί, και ειδικά στην περίπτωση που είναι και μεγάλος σε ηλικία, το κρεβατάκι αυτό θα τον εξυπηρετήσει σίγουρα.  Μπορείτε να το διαλέξετε σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, αλλά και ανάλογα με το μέγεθος του κατοικίδιούσας.

  1. Ορθοπεδικό κρεβάτι

Όπως ακριβώς μπορεί εσείς να έχετε αγοράσει ένα ορθοπεδικό στρώμα για το κρεβάτι σας, έτσι θα πρέπει να κάνετε και για τον σκύλο σας. Αν το κατοικίδιό σας έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, για παράδειγμα με τους μύες του ή το ισχίο του, με την αγορά αυτού του κρεβατιού θα βελτιωθεί κατά πολύ η ποιότητα του ύπνου του. Επίσης, θα ξεκουραστούν σημεία του σώματος του σκύλου σας που πιθανότατα είναι πιασμένα, όπως ο αυχένας του και η μέση του.

  1. Καναπές κρεβάτι

Μπορεί να πιστεύατε ότι υπάρχουν μόνο για τους ανθρώπους, αλλά να που τελικά μπορείτε να βρείτε και για τον σκύλο σας. Αντί το κατοικίδιό σας να ανεβαίνει στον καναπέ του σπιτιού σας, τώρα μπορεί να έχει τον δικό του καναπέ-κρεβάτι. Όποιο και αν είναι το μέγεθός του ή η ηλικία του, σίγουρα θα βολευτεί σε ένα τέτοιο κρεβάτι, μιας και εξυπηρετεί ακόμη και τους σκύλους που αντιμετωπίζουν αρθριτικά ή μυϊκά προβλήματα.

  1. Donut-style κρεβάτι

Αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τύπο κρεβατιού για τους σκύλους. Το όνομα του προκύπτει από το γεγονός ότι μοιάζει με donut. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και να είστε σίγουροι πως θα προσφέρει στον σκύλο σας πολύ καλό ύπνο.

  1. Cave-style κρεβάτι

Αν στο κατοικίδιό σας δεν αρέσει ιδιαίτερα να χουζουρεύει στο σπιτάκι σκύλου που έχετε στην αυλή, ένα cave-styleκρεβάτι θα ήταν ιδανικό για να μπορέσει να απολαύσει και λίγο χρόνο με τον εαυτό του (και τα σκυλάκια χρειάζονται λίγη ηρεμία και ένα ασφαλές μέρος όπου μπορούν να απομονωθούν, ειδικά αν στο σπίτι επικρατεί πολλή φασαρία).Αυτή η «φωλιά» θα αγκαλιάσει τον σκύλο σας και θα του προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεται.

 

Συνεπώς, είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα κρεβάτι στο οποίο ο σκύλος σας θα κοιμάται με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Το καλό είναι πως έχετε πολλές επιλογές.

Προηγούμενο άρθρο Διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: Το νέο εργασιακό στην πράξη
Επόμενο άρθρο Εντατικοί οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού