Ειδήσεις

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και μη IDFD


Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο   5ο  Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (5th International Dance Festival Disability),  που  θα  πραγματοποιηθεί  στην Καρδίτσα  και  στη Λίμνη  Πλαστήρα  στις 3 – 4 – 5 Ιουνίου 2022.

Το Φεστιβάλ – θεσμός της πόλης της Καρδίτσας και της χώρας μας θα υλοποιηθεί φέτος για 9η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 5η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσίαση χορευτικού έργου και επιπλέον μια ποικιλία δράσεων με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων. Προετοιμαζόμαστε κανονικά και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να είμαστε για μια ακόμα χρονιά μαζί, στην ίδια σκηνή, στην όμορφη περιοχή μας!

Φυσικά, για την προετοιμασία της διοργάνωσης θα ληφθούν υπόψη όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που θα απαιτούνται για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19 τα τελευταία δύο χρόνια δεν επηρεάζουν τη δημιουργικότητα και το στόχο μας! Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ακολουθώντας τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ με τη φόρμα συμμετοχής και να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση! Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αίτησης συμμετοχής είναι 25/4.

 

Προηγούμενο άρθρο Στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
Επόμενο άρθρο Διανομή βιβλίου για τον Κατσαντώνη στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου