Ειδήσεις

6η Ενημερωτική συνάντηση στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Αύριο  Πέμπτη 14-7-2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας), πραγματοποιείται η 6η φετινή συνάντηση. Στις συναντήσεις αυτές που συνεχίζονται για 5η χρονιά, αναπτύσσονται τεχνικές οδηγίες για τη βιολογική καλλιέργεια κυρίως κηπευτικών και θέματα περιβάλλοντος και υγείας. Πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας.

Στη συνάντηση αυτή θα αναπτυχθούν τα θέματα:

Α΄ Μια σειρά από ασκήσεις, που χαρίζουν υγεία, ομορφιά, και ίσια κορμοστασιά μέχρι τα βαθιά γεράματα. Από το βιβλίο του φυσιοθεραπευτή Ηλία Πέτρου «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» Με το Σωκράτη Βασιλάκο –υγιεινιστή

Β΄ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Μια ξενάγηση στα αστέρια στους  γαλαξίες στους πλανήτες και στους κομήτες. Θα παρακολουθήσουμε και με τηλεσκόπιο τον έναστρο ουρανό. Ξεναγός ο ερασιτέχνης αστρονόμος Τηλέμαχος Βάιλας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών αφού υπάρχει στεγασμένος χώρος, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει, γίνονται υπαίθριες.

Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

Προηγούμενο άρθρο Η εποχή των παγετώνων στο Θερινό Σινεμά
Επόμενο άρθρο Οι παραστάσεις του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας για τον Ιούλιο