6ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου


Την Πέμπτη 26-11-2015 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αγρόκτημα Βασιλάκου, στο χώρο των κοινωνικών βιολογικών κήπων (περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα Καρδίτσας) στα πλαίσια ενός νέου κύκλου συναντήσεων υπό τύπου συμποσίων, με τίτλο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ,  πραγματοποιείται το 6ο συμπόσιο . Τα συμπόσια αυτά παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από το Αγρόκτημα Βασιλάκου και μπορεί να πάρει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης της Καρδίτσας, όπου μπορεί να καταθέτει για συζήτηση σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προβληματισμούς.

Αλήθεια ποιος δεν έτυχε να έχει πόνο στη ράχη, στον αυχένα, στα ισχύα, ή να πάθει λουμπάγκο;  Από το βιβλίο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ του υγιεινιστή, οστεοπαθητικού και βελονιστή  Roger Newman Turner, θα πάρουμε συμβουλές και οδηγίες  για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε με φυσικά μέσα παρόμοια προβλήματα και πως μπορούμε να κάνουμε πρόληψη.

Και επειδή στα συμπόσια πίνουν, τσιμπολογούν, γελούν και τραγουδούν, ακόμη και χορεύουν, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε μια ακόμη ευχάριστη βραδιά. Για τον κοινό μπουφέ όποιος μπορεί, ας φέρει ό,τι μπορεί. Έτσι αντί να πάμε στο καφενείο, στην καφετέρια ή στην ταβέρνα (μέσα σε καπνούς και οχλαγωγία) μαζευόμαστε κάθε Πέμπτη στο στέκι του Αγροκτήματος και περνάμε μια ευχάριστη βραδιά, συζητώντας για θέματα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και υγείας.

Τα συμπόσια πραγματοποιούνται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ακόμη και με βροχή, αέρα και χιόνι (παντός καιρού)  αφού όπως αναφέρουμε υπάρχει θερμαινόμενος χώρος ο οποίος περιτριγυρίζεται από τζαμαρία και προσφέρει, κυρίως την ημέρα, ευχάριστη θέα και από τις τέσσερες πλευρές.

; Για επικοινωνία: Τηλ. 2441028550 κιν. 6976017907 cosmote, ηλεκτρονική δ/νση: agroktima@sokratisvasilakos.gr ιστοσελίδα:   www.sokratisvasilakos.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γάλα και κρέμες για βρέφη και παιδιά μοίρασε σε 750 άπορες οικογένειες η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 25 εκατ. ευρώ για τα σχολεία - Πώς κατανέμονται τα ποσά στο Νομό Καρδίτσας