Ειδήσεις

7 μετάλλια για την ΑΚΑΚ & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό


7 Πανελλήνια Μετάλλια στις αποσκευές τους, γύρισαν από το νησί της Χίου, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, από τις 11 ως τις 14 Ιουλίου οι 4 αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας.

Οι Αλέξανδρος Καβάλας, Άκης Τσουκνίδας, Άννα –Μαρία Κρανά και Αλεξάνδρα Γερούκη συνοδευόμενοι από την προπονήτρια κ. Νατάσα Θώδη εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα και κατ’ επέκταση την πόλη μας στο Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχαν 39 σωματεία και περίπου 480 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Να σημειωθεί, πως η ομάδα με μόλις τέσσερις αθλητές/τριες, κατάφερε να καταταγεί στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 54 βαθμούς (έναντι 50 την περσινή χρονιά), μεταξύ πολυπληθέστερων ομάδων με μακρά ιστορία στο άθλημα.

Οι αθλητές /αθλήτριές μας κατάφεραν να κατακτήσουν 2 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα μετάλλια και να σημειώσουν όλοι τους εκπληκτικούς χρόνους και ατομικά ρεκόρ. Ξεπερνώντας  με τις επιδόσεις τους κάθε προσδοκία, απέδειξαν για άλλη μια φορά την άρτια και συστηματική δουλειά που γίνεται όλη τη φετινή χρονιά, καθώς και την επιθυμία της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, να είναι παρόντες στις κορυφαίες διοργανώσεις της Τεχνικής Κολύμβησης Πανελληνίως.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκούγκλιας και τα ΔΣ των ομάδων, συγχαίρουν τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου και τους αθλητές/τριες για τις επιδόσεις τους και εύχονται το δυναμικό ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων στην Τεχνική Κολύμβηση να συνεχιστεί και την επόμενη κολυμβητική χρονιά, προσελκύοντας όλο και περισσότερους Καρδιτσιώτες αθλητές, στο ενδιαφέρον και δυναμικό αυτό άθλημα του υγρού στίβου.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών μας:

Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ

Αλέξανδρος Καβάλας: 28ος στα 100 μ. Διπλά Πέδιλα και 11ος στα 200 μ. Διπλά Πέδιλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α

Άκης Τσουκνίδας: Χάλκινο Μετάλλιο στα 50μ. Διπλά Πέδιλα, Χάλκινο Μετάλλιο στα 400μ. Διπλά Πέδιλα, Χάλκινο Μετάλλιο στα 200μ. Διπλά Πέδιλα και 4ος στα 100μ. Διπλά Πέδιλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α

Άννα Κρανά: 9η θέση στα 50μ. Διπλά Πέδιλα, 10η θέση στα 100μ. Διπλά Πέδιλα, 9η θέση στα 400 μ. Διπλά Πέδιλα και 10η στα 200μ. Διπλά Πέδιλα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Αλεξάνδρα Γερούκη: Χρυσό Μετάλλιο στα 100μ. Διπλά Πέδιλα, Χρυσό Μετάλλιο στα 200μ. διπλά Πέδιλα, Αργυρό Μετάλλιο στα 400μ. Διπλά Πέδιλα και Χάλκινο Μετάλλιο στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.

 

Προηγούμενο άρθρο Φαντάσου τρελά μαξιλάρια.....στα άστρα
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Μελλονύμφων