8 προσλήψεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Καρδίτσα


Συνολικά 445 άνεργοι γεωτεχνικοί, τοπογράφοι μηχανικοί και οικονομολόγοι θα προσληφθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με κριτήρια του ΑΣΕΠ, για διάστημα 7 μηνών όπου κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, θα ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας,

…σε διοικητικές και ελεγκτικές διαδικασίες που εφαρμόζονται από τον Οργανισμό. Για τη συμμετοχή των ωφελούμενων προβλέπεται επίδομα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, το οποίο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 4.285 € συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων για ασφαλιστική κάλυψη και επαγγελματικού κινδύνου για κάθε ωφελούμενο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 1.894.810 ευρώ και οι  ωφελούμενοι για να έρθουν σε επαφή και να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες και μεθοδολογίες που αφορούν τα αντικείμενα αρμοδιότητας του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., θα συμμετάσχουν σε ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Οργανισμού και στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα 14/10/2013 και λήγει την Τρίτη 29/10/2013, ώρα 14.00 μ.μ.

Κάθε ενδιαφερόμενος για να συμμετέχει στο Ενιαίο σύστημα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας πρέπει:

A. να συμπληρώσει και να υποβάλλει ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε www.opekepe.gr την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής» το αργότερο μέχρι την Τρίτη 29/10/2013 και ώρα 14.00.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θεωρούνται εκπρόθεσμες και αποκλείονται.

Σύμφωνα με την προκήρυξη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας θα κατανεμηθούν συνολικά 37 θέσεις (15 στη Λάρισα, 8 στην Καρδίτσα, 8 στα Τρίκαλα και 6 στη Μαγνησία)

Αναλυτικά η κατανομή:

Λάρισα: (9) ΠΕ/ΤΕ Γεωπόνοι, (1) ΠΕ/ΤΕ Δασολόγοι, (3) ΤΕ/ΠΕ Κτηνίατροι, (2) ΠΕ/ΤΕ Τοπογράφοι

Καρδίτσα: (6) ΠΕ/ΤΕ Γεωπόνοι, (1) ΠΕ/ΤΕ Κτηνίατροι, (1) ΠΕ/ΤΕ Τοπογράφοι

Τρίκαλα: (5) ΠΕ/ΤΕ Γεωπόνοι, (1) ΠΕ/ΤΕ Δασολόγοι, (1) ΤΕ/ΠΕ Κτηνίατροι, (1) ΠΕ/ΤΕ Τοπογράφοι

 

Προηγούμενο άρθρο Νίκος Καζαντζάκης...Ταξιδευτής
Επόμενο άρθρο Έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το σύγχρονο τάβλι