Ειδήσεις

Επίσκεψη επιχείρησης ξύλου στο ΤΕΙ της Καρδίτσας


Παρουσίαση των προϊόντων της έκανε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2016 ο Όμιλος ALFAWOOD, η μεγαλύτερη επιχείρηση στον κλάδο του Ξύλου και των σύνθετων συγκολλημένων προϊόντων της Ελλάδας, στους σπουδαστές και Καθηγητές του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας  συνεχούς ενημέρωσης σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες των σπουδαστών του Τμήματος. Την όλη οργάνωση ανέλαβε ο υπεύθυνος του Εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου Καθηγητής Δρ. Γεώργιο Νταλός.

Από την πλευρά του Ομίλου παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη με τον κ Γρηγοριάδη Αθανάσιο Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, Ιωάννα Δημάκη Υπεύθυνη του Τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας, ο κος Θεόδωρος Νείλας Διευθυντής Πωλήσεων που έκανε και τις παρουσιάσεις , ο κος Απόστολος Κουμπούρας Διευθυντής του εργοστασίου ALFA WOOD Πίνδος στα Γρεβενά, ο κος Αντώνης Γαροφάλλου Σύμβουλος Πωλήσεων και ο κος Γιάννης Δελφός που εκτός από στέλεχος του Ομίλου είναι και σπουδαστής του Τμήματος στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Την όλη εκδήλωση καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής  Δρ. Μιχάλης Σκαρβέλης ενώ παρακολούθησαν οι Καθηγητές Δρ Σωτήρης Καραστεργίου και ο Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, και μεγάλο πλήθος συνεργατών και φυσικά σπουδαστών που έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά την εκδήλωση και στην συζήτηση που ακολούθησε συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία του Τμήματος με τον Όμιλο σε μεγάλο πεδίο δραστηριοτήτων ανάμεσα σε αυτά πιστοποιήσεις των προϊόντων του Ομίλου και κοινές ερευνητικές δράσεις.

Προηγούμενο άρθρο Την Κυριακή 15 Μαΐου οι πλατείες ξαναγεμίζουν
Επόμενο άρθρο Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας στην 9η Γιορτή Φυσικών Επιστημών