Ειδήσεις

Α. Σκόνδρα: Να μην επιτρέψουμε ακυβερνησία και αστάθεια


Αρτεσιανό, Πετρίλο, Βλάσι, Πευκόφυτο, Κρυοπηγή και Ανθοχώρι οι πρόσφατοι σταθμοί της Ασημίνας Σκόνδρα. Η προεκλογική περιοδεία και δράση της υποψήφιας Βουλευτή του Νομού μας με τη Ν.Δ., τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στα πολιτικά πηγαδάκια, καθώς η δημοφιλία της στο Νομό, ανεβαίνει καθημερινά. Σε κάθε χωριό οι κάτοικοι της δείχνουν την αποδοχή και την εμπιστοσύνη τους και την καλωσορίζουν θερμά.

Η κ. Σκόνδρα, σε κάθε ομιλία, της στέκεται στην σημασία των επερχόμενων εκλογών και στην κρίσιμη εθνική ψήφο της επόμενης Κυριακής. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Είναι σοκαριστική η προσπάθεια της αντιπολίτευσης και των δυνάμεων του λαϊκισμού, με όχηματην απλή αναλογική, να προκαλέσουν ακυβερνησία, αστάθεια, χάος και πολλά προβλήματα στη χώρα μας. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε με την σωστή μας ψήφο.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη σχημάτισε μια Κυβέρνηση τετραετίας που στάθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις της και πραγματοποίησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της. Ζητάμε τώρα, εκ νέου,  εκ νέου την ψήφο των πολιτών,  ώστε την επόμενη τετραετία να οικοδομήσουμε, πάω στις σταθερές βάσεις που φτιάξαμε.

Οι διαχρονικές παθογένειες του κράτους μας, εμφανίσθηκαν σε κρίσιμα και τραγικά γεγονότα που αντιμετωπίσαμε. Τις υποστήκαμε και αγωνιζόμαστε να τις επιλύσουμε.

Αξιοκρατία και αξιολόγηση είναι τα δύο μεγάλα ζητούμενα που πρέπει να κυριαρχήσουν στη λειτουργία του κράτους μας, ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο άσχημες καταστάσεις.

Σε αυτά τα 4 χρόνια διακυβέρνησής, έγιναν πολλά βήματα για τον εκσυγχρονισμό του κράτους. Υλοποιήσαμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, αξιοποιώνταςτις νέες τεχνολογίες. Μία από τις σημαντικότερες είναι ο Ψηφιακός μετασχηματισμός του Κράτους, με τις τεχνολογίες δημοσίου συμφέροντος να αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο προόδου και περιορισμού της γραφειοκρατίας.

Ο συνδυασμός του Ψηφιακού μετασχηματισμού του Κράτους, με την εφαρμογή πολιτικών ανάπτυξης, για την προσέλκυση επενδύσεων, που εφαρμόζουμε από το 2019, με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και εργαζόμενους αλλά και αύξησης του διαθέσιμου εισοδήματος, είναι καταλύτης για την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο του τόπου μας.

Η Ελλάδα του 2019 που παραλάβαμε, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2023. Ανακτήσαμε την αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό, που είχε χαθεί από τις παλινωδίες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ,. Αναβαθμίσαμε τον γεωστρατηγικό μας ρόλο στην περιοχή, ενώ μειώσαμε και την ανεργία κατά 7%, δημιουργώντας περίπου 300.000 νέες θέσεις εργασίας.

Τώρα ζητάμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών για να συνεχίσουμε αυτήν την αναπτυξιακή πορεία.Το δίλημμα των εκλογών του Μαΐου είναι απλό.

Προχωράμε μπροστά, για να δημιουργήσουμε ένα κράτος αξιοκρατικό και μια οικονομία εξωστρεφή,καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον και τους πολίτες; Ή επιστρέφουμε στα χρόνια του λαϊκισμού και τις εσωστρέφειας;Διαμορφώνουμε με όραμα την Ελλάδα του 2030, ή γυρίζουμε στις πλατείες του διχασμού του 2012 και του 2015;

Οι Έλληνες έχουμε ανεξάντλητες δυνατότητες και διαθέτουμε τη βούληση, το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη χώρα μας. Αυτή την κρίσιμη στιγμή χρειαζόμαστε την στήριξη και την ψήφο σας για να το καταφέρουμε.»

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσίασε με το «Ράφτη Κυριών» το ΓΕΛ Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα