Ειδήσεις

Α. Σκόνδρα: Προτεραιότητα η υγεία, η κοινωνία και η νέα γενιά


Τα Τοπικά Διαμερίσματα  Άγιο Θεόδωρο, Πρόδρομο, Ψαθοχώρα, Κοσκινά, Μυρίνη, Μακρυχώρι, Άγιος Βησσάριος, Καππαδοκικό, Μαυραχάδες και Φίλια επισκέφθηκε η πρ. Βουλευτής του Νομού μας και εκ νέου υποψήφια με την Ν.Δ., κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Η κ. Σκόνδρα συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες της στον Νομό, συναντώντας συμπολίτες μας και συνομιλώντας μαζί τους. Στις πρόσφατες επισκέψεις της στάθηκε στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος Διακυβέρνησης  2023-2027 της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας τους πέντε άξονες στους οποίους εκτείνεται, καθώς και τις τέσσερις κεντρικές προτεραιότητες που περιλαμβάνει.

« Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από το νέο πρόγραμμα διακυβέρνησης, δεσμεύτηκε για μια πιο παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και πιο ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή Ελλάδα.

Βασικές προτεραιότητες, μεταξύ άλλων είναι οι καλύτερες αμοιβές για όλους, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο και με αυξήσεις στηριγμένες στην εθνική ανάπτυξη, ώστε σταδιακά να πλησιάσουμε τον μέσο όρο των μισθών στην Ευρώπη. Προωθούμε ένα πιο αποτελεσματικό Κράτος, μέσα από την ψηφιακή μετάβαση και οπλίζοντας την δημόσια διοίκηση με στελέχη υψηλού επιπέδου και με διαδικασίες που αξιολογούν, αλλά θα επιβραβεύουν τις επιδόσεις τους.

Ρίχνουμε βάρος στην υγεία, την κοινωνία και την νέα γενιά. Με πολιτικές για αξιοπρεπή, δημόσια υγεία και παιδεία. Με σεβασμό και αναγνώριση των δικαιωμάτων των νέων, προστασία από την παιδική κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία, αλλά

με προγράμματα προσιτής στέγης για τους νέους, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και στοχεύουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και του μέλλοντος τους» ανέφερε η κ. Σκόνδρα.

Και συνέχισε με αναφορά στην τέταρτη προτεραιότητα που αφορά την ασφάλεια και τις εθνικές θέσεις της Ελλάδας. «Η Νέα Δημοκρατία οραματίζεται μια Πατρίδα ασφαλή με το βλέμμα στο μέλλον, με θωρακισμένα εθνικά σύνορα, αλλά ανοιχτές τις προοπτικές σε διεθνείς συνεργασίες.»

Η κ. Σκόνδρα ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις της, με την διαβεβαίωση ότι, από το κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας δεν αποκλείεται κανένας τομέας και καμία κοινωνική ομάδα. Ιδιαίτερο δε ρόλο παίζει η περιφερειακή ανάπτυξη και οι επενδύσεις εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων. «Η εμπιστοσύνη σας μας άνοιξε τον δρόμο το 2019 και καταφέραμε να βγάλουμε την χώρα αλώβητη από πολλές κρίσεις. Αυτή τη φορά, η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας θα δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ξεκάθαρη εντολή να οδηγήσει τη χώρα ψηλα. Να συνεχίσουμε να κτίζουμε πάνω σε γερές βάσεις, που βάλαμε την πρώτη τετραετία. Η 21η Μαΐου θα είναι μια μέρα ορόσημο για τη χώρα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Καθαρό πόσιμο νερό για 42 χωριά του Νομού
Επόμενο άρθρο Εύρεση εργασίας, εκπαίδευση, επιχειρείν, ερασιτεχνικές ασχολίες, εθελοντισμός στο Skywalker Plus-Your Festival στο Fashion City Outlet