Ειδήσεις

ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας: Με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη


Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καρδίτσας εκφράζει τη θλίψη και την οργή για την ανείπωτη τραγωδία, με τον άδικο χαμό και τον τραυματισμό δεκάδων συνανθρώπων μας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Εδώ και καιρό υπήρχαν ενδείξεις ότι έχει διαμορφωθεί μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση στις σιδηροδρομικές μεταφορές, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τους εργαζόμενους. Υπήρχαν πολυάριθμες προειδοποιήσεις από τους εργαζόμενους ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ένα πιο σοβαρό ατύχημα, οι οποίες προφανώς και αγνοήθηκαν από την κυβέρνηση και την εταιρεία.

Απαιτούμε να μην υπάρξει συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν, δεν πρέπει να παραγραφούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζομένους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 το απόγευμα 6:30 στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας μπροστά στην Alpha bank.

 

Προηγούμενο άρθρο Θρήνος για τον 20χρονο φοιτητή από την Καρδίτσα - Αγνοείται 34χρονος
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Παρασκευή 3/3