Ειδήσεις

Αεροπορικός Τουρισμός στο Νομό Καρδίτσας προσελκύεται από το Αεροδρόμιο Μυρίνης


Την Δευτέρα 27/09/2021,  στις 16:00 προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης 6 Αεροσκάφη με μέλη πληρωμάτων 9 άτομα Γερμανούς Τουρίστες – Αεραθλητές.

Τους υποδέχτηκαν οι Αερολέσχες Ν Καρδίτσας και Ερμής στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης, ο Πρόεδρος της επιτροπής Αεροδρομίου και πρώην Αντιδήμαρχος Ηλίας Σχορετσανίτης και ο νυν Αντιδήμαρχος Διοικητικού Κος Στέφανος Θεολόγης εκ μέρους του Δήμου Καρδίτσας. Επίσης και οι Κύριοι Λεονταρίτης Χρήστος και Λεονταρίτης Αλέξανδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Βόλου Βόλου.

Οι Αερολέσχες σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της επιτροπής Αεροδρομίου φρόντισαν για τον εφοδιασμό τους με καύσιμα, και για την φύλαξη των Αεροσκαφών.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο Γραφείο και στον χωρο των υποστεγων των Αερολεσχών όπου τους εγινε συντομη ενημέρωση για την διαμονή τους και τις μετακινήσεις τους απο και πρός την πόλη της Καρδίτσας, αλλά και ενημέρωση για επισκέψεις σε διάφορα μέρη του Νομού. Τους δόθηκαν, εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας κατόπιν φροντίδας της Υπευθυνης Κας Ρόπη, Αγγλόφωνοι καλαίσθητοι τουριστικοί οδηγοί του Νομού που τους φάνηκαν χρήσιμοι. Τους μεταφέρθηκε προφορική πρόσκληση της Αντιδημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Κας Ξηροφώτου στο Δημαρχείο, οταν βρεθούν στην Λίμνη, για ενημέρωση και προτάσεις επισκέψεων σε αξιοθέατα για να γνωρίσουν απο κοντά τις ομορφιες της Λίμνης.

Θα παραμείνουν στην Καρδίτσα μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπ, οποτε και θα αναχωρήσουν με τα αεροσκάφη τους απο το Αεροδρόμιο της Μυρίνης.

Σαν Αερολέσχες χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ενασχόλησή μας αξιοποιείται και αναδεικνύει τον τόπο μας εκτός Ελλάδος κάνοντας μας να νιώθουμε οτι προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία την Τετάρτη 29/9
Επόμενο άρθρο HOMEBUYER Related Articles