Ειδήσεις

Αυξημένη η κίνηση στα ζαχαροπλαστεία, προσιτές οι τιμές – Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας Γιάννης Κουφόπουλος στο Ηχόραμα 100,8


Αυξημένη είναι αυτές τις ημέρες η κίνηση στα ζαχαροπλαστεία της Καρδίτσας με τους καταναλωτές να σπεύδουν σιγά-σιγά να προμηθεύονται το απαραίτητο τσουρέκι αλλά και τα σοκολατένια αβγά για τα παιδιά και όχι μόνο.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας Γιάννης Κουφόπουλος μίλησε, τη Μ. Δευτέρα, στο Ηχόραμα 100,8 και στην εκπομπή «Μεσημεριανό Μαγκαζίνο» (καθημερινά 14:00 με 15:00) με τη Βάσω Μπαλαμπάνη, ενημερώνοντας για το πώς διαμορφώνεται η κίνηση, τις τιμές και τη ζήτηση που υπάρχει.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κουφόπουλος υπογράμμισε τα ακόλουθα:

Αυξημένη η κίνηση

«Αυτή η περίοδος για τα ζαχαροπλαστεία είναι η περίοδος κατά την οποία υπάρχει ο μεγαλύτερος τζίρος στα καταστήματα από όλο τον χρόνο.

Περιμένουμε τους επισκέπτες του Νομού μας αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να έρθουν να αγοράσουν να προϊόντα μας, τα τσουρέκια που είναι σε ζήτηση, τα σοκολατένια αβγά, κουλουράκια πασχαλινά, όλα σε πολύ καλές τιμές. Περιμένουμε να εξυπηρετήσουμε το καταναλωτικό κοινό.

Τα τσουρέκια κυμαίνονται από 8 μέχρι 10 ευρώ το κιλό και τα σοκολατένια αβγά είναι αναλόγως τα μεγέθη και τα σχέδια. Σίγουρα ξεκινάνε από 8 ευρώ και μπορούν να φθάσουν έως και 15 ευρώ.

Ήδη, η κίνηση έχει αρχίσει και πιστεύω ότι από τη Μεγάλη Τετάρτη με Μεγάλη Πέμπτη, οπότε θα έχει φθάσει και ο κόσμος και όλοι οι επισκέπτες και οι ετεροδημότες, εκεί θα φανεί η μεγάλη διαφορά».

Σοκολατένια αβγά-δημιουργίες

«Είναι πραγματικές δημιουργίες. Τα τελευταία 10 χρόνια με το ίντερνετ, το facebookκαι όλα αυτά έχει ανέβει το επίπεδο των ζαχαροπλαστών και του Νομού αλλά και όλης της Ελλάδας.

Ούτως η άλλως, η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη».

Η αύξηση στην τιμή του κακάο

«Εμείς τον Σεπτέμβριο περιμένουμε να δούμε αυτές τις ανατιμήσεις.

Οι τιμές των προϊόντων μας είναι ίδιες με τις περσινές αυτή τη στιγμή.

Από τον Σεπτέμβριο περιμένουμε αύξηση σε αυτά τα προϊόντα».

 

Σιροπιαστά για την νηστεία

«Εκεί κυριαρχούν, κυρίως, τα σιροπιαστά, όπως κανταίφι, μπακλαβάδες, σκαλτσούνια.

Από το Πάσχα, από την άλλη, θα υπάρχουν στα ζαχαροπλαστεία από τούρτες, πάστες, παγωτά, τα πάντα και τον κάθε απαιτητικό πελάτη είμαστε σίγουροι ότι θα τον εξυπηρετήσουμε».

 

Ποικιλία και μεγάλη ποιότητα

«Τα τοπικά ζαχαροπλαστεία διαθέτουν τεράστια ποικιλία και μεγάλη ποιότητα. Η ποιότητα του ζαχαροπλαστείου της γειτονιάς είναι μεγαλύτερη από άλλα που πουλάνε το ψωμί για τσουρέκι.

Το παραδοσιακό τσουρέκι μπορεί να το προμηθευτεί ο καταναλωτής μόνο από τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία».

 

Γιορτές-ανάσα για τα ζαχαροπλαστεία

«Αυτή την περίοδο τα ζαχαροπλαστεία περιμένουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις που έχουν όλα τα μαγαζιά από όλη τη χρονιά.

Γι ΄ αυτό και αυτές τις ημέρες δουλεύουμε το διπλάσιο χρόνο ώστε να παράγουμε και να ευχαριστήσουμε τον κάθε πελάτη.

Είμαστε ένας Νομός όπου τα ζαχαροπλαστεία έχουν τις καλύτερες τιμές από όλη την Ελλάδα.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας. Σε τι τιμές, δηλαδή, κρατάμε τις τιμές χαμηλά και τι τιμές υπάρχουν αλλού».

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Από 14 έως 14,50 ευρώ το κιλό η τιμή του οβελία - O Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Καρδίτσας Κώστας Μπέσιος στο Ηχόραμα 100,8
Επόμενο άρθρο Διανεμήθηκαν 2.090 δέματα αγάπης από την Ιερά μας Μητρόπολη