Ειδήσεις

Αυξημένη η κίνηση στο ΚΤΕΛ Καρδίτσας και έκτακτα δρομολόγια – Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας Χρυσόστομος Πεσλής στο Ηχόραμα 100,8


Για την αυξημένη κίνηση που υπάρχει αυτό το διάστημα λόγω του Πάσχα, τα έκτακτα δρομολόγια αλλά και το τι αλλαγές φέρνει η παράδοση του νότιου τμήματος του Ε65 μίλησε στο Ηχόραμα 100,8 ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας Χρυσόστομος Πεσλής.

Ο κ. Πεσλής ήταν καλεσμένος, τη Μ. Δευτέρα, στην εκπομπή «Μεσημεριανό Μαγκαζίνο» (καθημερινά 14:00 με 15:00) με τη Βάσω Μπαλαμπάνη, και αναλυτικά επεσήμανε τα ακόλουθα:

Δρομολόγια και ζήτηση

«Ήδη, από τη Μ. Δευτέρα έχουμε βάλει δύο έκτακτα δρομολόγια από Αθήνα προς την πόλη μας και, ανάλογα με τη ζήτηση σε όλη την Εβδομάδα, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις.

Τα δρομολόγια με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι από την Αθήνα κατά κύριο λόγο αλλά και από Θεσσαλονίκη. Ο κύριος όγκος, όμως, είναι από την Αθήνα.

Τη Μεγάλη Τρίτη προγραμματίσαμε δύο και τη Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε περισσότερα δρομολόγια γιατί τότε είναι που κορυφώνεται η προσέλευση του κόσμου».

 

Δέματα με αμνοερίφια

«Και για να στείλουν τα αμνοερίφια, η αποθήκη είναι πάντα σε ετοιμότητα. Γιατί, κάθε Πάσχα, έχουμε αυξημένη αποστολή κρεάτων προς την πρωτεύουσα κυρίως αλλά και προς τη Θεσσαλονίκη».

 

Οι αλλαγές μετά την παράδοση του Ε65

«Έχει φέρει αλλαγές από τις 24 Απριλίου που δόθηκε στην κυκλοφορία. Έχουμε βάλει και δρομολόγια εξπρές που δεν κάνουν καθόλου στάση στο δρόμο και τα οποία φθάνουν σε τρεις ώρες και ένα τέταρτο και έχουμε αφήσει και κάποια τα οποία περνάνε μέσα από Σοφάδες όπου και αυτά κάνουν γύρω στις τρισίμισι ώρες. Έχει ελαχιστοποιηθεί πάρα πολύ η διαδρομή».

 

Ηλεκτρονικά εισιτήρια

«Έχουν τη δυνατότητα, πλέον, και με την πύλη που έχουμε εγκαταστήσει, να εκδίδουν οι ταξιδιώτες το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, εύκολα και απλά».

 

Ποια δρομολόγια θα εκτελούνται τις αργίες

«Την Κυριακή του Πάσχα θα έχουμε δρομολόγια για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη.

Δευτέρα του Πάσχα και Τρίτη του Πάσχα, που θα είναι αργία, τα δρομολόγια θα διαμορφωθούν όπως είναι κάθε Κυριακή».

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αυξημένα μέτρα τροχαίας στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς
Επόμενο άρθρο Από 14 έως 14,50 ευρώ το κιλό η τιμή του οβελία - O Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Καρδίτσας Κώστας Μπέσιος στο Ηχόραμα 100,8