Ειδήσεις

Αυξημένη η ζήτηση στα κρεοπωλεία ενόψει Τσινκνοπέμπτης


Τσικνοπέμπτη αύριο 7 Μαρτίου και οι Καρδιτσιώτες ετοιμάζονται και αυτοί να το … τσικνίσουν τηρώντας το έθιμο. Πολλοί είναι, λοιπόν, εκείνοι οι οποίοι ετοιμάζουν τις ψησταριές τους για σήμερα και όλα όσα θα χρειαστούν, όπως κάρβουνα, και, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα,  σε κάθε γωνιά της πόλης αναμένεται να στηθεί από ένα μικρό γλέντι.

Σήμερα Τετάρτη, η κίνηση στα κρεοπωλεία της Καρδίτσας ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και στο πλαίσιο αυτό η ΓΝΩΜΗ επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Καρδίτσας Κων/νο Μπέσιο προκειμένου να καταγράψει την κίνηση, το ποια κρεατικά προτιμούν περισσότερο οι καταναλωτές αλλά και πως διαμορφώνονται οι τιμές.

Ο κ. Μπέσιος μίλησε και στο Ηχόραμα 100,8 και στην εκπομπή «Μεσημεριανό Μαγκαζίνο» με τη Βάσω Μπαλαμπάνη, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Σε ικανοποιητικά επίπεδα είναι η κίνηση, ο κόσμος έρχεται να ψωνίσει, ό,τι χρειαστεί υπάρχει στα κρεοπωλεία.

Θα ήθελα να πω στον κόσμο να εμπιστευτεί τα κρεοπωλεία και όχι τα σούπερ μάρκετ γιατί τα κρεοπωλεία,  και ειδικά της Καρδίτσας, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Υπάρχει επάρκεια καθώς τα ντόπια προϊόντα είναι τα καλύτερα.

Εμείς στηρίζουμε τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της περιοχής και έτσι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τα κρεοπωλεία μας.

Ο κόσμος ζητάει χοιρινό, αρνί. Θα δουλέψει πολύ το σουβλάκι, το λουκάνικο, η πανσέτα, το μπιφτέκι, τα πάντα όλα, ό,τι υπάρχει και είναι για την ψησταριά.

Οι τιμές μας είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, δηλαδή στις περσινές τιμές, δεν έχει ανέβει τίποτα.

Το σουβλάκι είναι στα 7,50 ευρώ, το λουκάνικο επίσης στα 7,50 ευρώ, το μοσχάρι στα 13,00 ευρώ το κιλό, το αρνί και αυτό στα 13,00 ευρώ, το χοιρινό σουβλάκι στα 7,50 ευρώ, η πανσέτα επίσης στα 7,50 ευρώ.

Καλούμε τους καταναλωτές να εμπιστευτούν και να στηρίξουν την ντόπια αγορά.\Σαν Καρδιτσιώτες στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Έπεσαν οι υπογραφές για ένα σημαντικό οδικό έργο
Επόμενο άρθρο Το Fashion City Outlet γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με έξτρα έως -20% στις outlet τιμές!