Ειδήσεις

Αγώνας-πρόκληση την Κυριακή για τον Α.Σ. Καρδίτσας!


Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ υποδέχεται την Κυριακή στις 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ο Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό χωριό.

Ο αγώνας της Καρδιτσιώτικης ομάδας με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Basket League έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό στην πόλη, με τους «κυανόλευκους» να προετοιμάζονται για ένα ματς με υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο προσεχής αγώνας του ΑΣΚ έχει ξεπεράσει τις διαστάσεις ενός κοινού αθλητικού γεγονότος, καθώς γίνεται κατανοητό ότι μια τέτοια συνάντηση για επίσημο αγώνα πρωταθλήματος σε αυτό το επίπεδο, δεν έχει προηγούμενο στην περιοχή. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, οι «κυανόλευκοι» εισπράττουν το συγκεκριμένο κλίμα με μεγάλη αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι απέναντί τους θα βρουν μια τεράστια μπασκετική οντότητα.

Ο Παναθηναϊκός των έξι τροπαίων Ευρωλίγκα και των πολυάριθμων εγχώριων τίτλων παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση σε Ελλάδα και Ευρώπη, εφαρμόζοντας το πλάνο ανανέωσης που περιλαμβάνει σημαντικές προσθήκες, με τελευταία αυτή του Ντουέιν Μπέικον, που μέχρι πρόσφατα διεκδικούσε θέση στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βλέπει την ομάδα του να αφομοιώνει σταδιακά όσα σχεδίασε στην αρχή της σεζόν, διαθέτοντας εγνωσμένης αξίας ξένους αθλητές, όπως οι Αμερικανοί Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Νέιτ Ουόλτερς, Άντριου Άντριους, οι Λιθουανοί Μάριους Γκριγκόνις, Αρτούρας Γκουντάιτις και ο Πολωνός Ματέους Πονίτκα. Τη σύνθεση των «Πράσινων» εμπλουτίζουν οι ταλαντούχοι Έλληνες διεθνείς, Γιώργος Παπαγιάννης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και οι νεαροί Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Νίκος Χουγκάζ, Λευτέρης Μαντζούκας και Νεοκλής Αβδάλας.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ καταστρώνει τα δικά του πλάνα για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ματς, αναγνωρίζοντας τη σημασία του. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά με τους αθλητές τους στις προπονήσεις προκειμένου να επιτευχθεί η αγωνιστική πρόοδος αλλά και να παρουσιαστεί η ομάδα πνευματικά και σωματικά έτοιμη για ένα ματς-πρόκληση. Το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας συνεχίζει να διαμορφώνεται και παρά τα προβλήματα τραυματισμών, ο ΑΣΚ θέλει να παλέψει για το καλύτερο, κερδίζοντας ό,τι περισσότερο για τη δύσκολη συνέχεια.

Σε μία τέτοια αναμέτρηση, ο φίλαθλος κόσμος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην ψυχολογία και την ώθηση προς την ομάδα ώστε να δυσκολέψει τον αντίπαλο και ήδη, η εκδήλωση ενδιαφέροντος του κοινού της περιοχής για να παρευρεθεί την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» είναι τέτοια που όλα συνηγορούν η ατμόσφαιρα και η εικόνα του γηπέδου θα προσδώσουν τεράστια δύναμη στην ομάδα της Καρδίτσας.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος της Καρδίτσας ανταποκρίνεται θερμά και καθημερινά, τόσο ηλεκτρονικά όσο και με παρουσία στα γραφεία της ομάδας, η προμήθεια εισιτηρίων αποτυπώνει τη μεγάλη ανυπομονησία και το ενδιαφέρον των φιλάθλων να παρακολουθήσουν από κοντά την ιστορική αυτή αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από τα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, καθώς και το Σάββατο από τις 9 έως τις 12 το πρωί. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την www.ticketmaster.gr. Η διαδικασία της προπώλησης θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες επίσης στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειωθεί πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γεννημένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στην εξέδρα, οι θύρες θα ανοίξουν μιάμιση (1,5) ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ προτρέπει τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

Τέλος, όλοι οι φίλαθλοι οφείλουν να κάθονται στην αναγραφόμενη στο εισιτήριό τους θέση στην κερκίδα. Αλλαγή θέσης δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των υπόλοιπων φιλάθλων και εντάσεις.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Πέμπτη 17/11
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο Scratch από TALOS για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα TyB