Ειδήσεις

Αγροδιατροφική Κληρονομιά & Επιχειρηματικότητα


Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλεί να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αγροδιατροφική Κληρονομιά & Επιχειρηματικότητα».

Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Αθανάσιος Μανούρας, Καθηγητής Χημείας Τροφίμων του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας.

Σκοπός του παρόντος προγράμματος είναι η επιχειρηματική ανάδειξη του αγροδιατροφικού τομέα και η τοποθέτηση του ως καθοριστικό παράγοντα για την οικονομική ευημερία των παραγωγών, για τη μετάβαση προς την αειφόρο παραγωγή και κατανάλωση τροφίμων και για τη δημιουργία βιώσιμων παραγωγικών και τουριστικών μοντέλων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των σημερινών κοινωνικών προκλήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

1.Πτυχιούχους ή επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα ή άτομα που θέλουν να επιχειρήσουν σε αυτόν.

2.Πτυχιούχους ή επαγγελματίες του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.

3.Νέους αγρότες ή παραγωγούς τροφίμων που επιθυμούν να ενημερωθούν και εν συνεχεία να ενδυναμώσουν τον αγροδιατροφικό τομέα και να αναπτύξουν σχετικές επιχειρηματικές δεξιότητες.

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά
Επόμενο άρθρο Καθαρισμός ποταμών και ρεμάτων σε περιοχές του Παλαμά