Ειδήσεις

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Μαυρομματίου


O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου Ο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Παρασκευή  15-4-2022 διενήργησε την 47η και πρώτη  προγραμματισμένη για το 2022 εθελοντική αιμοληψία  για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας. Για τον σκοπό αυτό όπως κάθε φορά μετακινήθηκε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο για αυτές τις περιπτώσεις προσωπικό. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα , και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω της πανδημίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών όπως προστάζουν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα  λίαν  ικανοποιητική  υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας,  κυρίως γυναίκες, τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη  να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη  προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους όπως και τους νέους κυρίως νεαρούς εθελοντές  αιμοδότες που για πρώτη φορά συμμετείχαν  έμπρακτα στην αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό τους.

Επίσης για μία ακόμη φορά δημόσια  ευχαριστούμε τον διευθυντή  κ. Κ. Αθανασίου ,την προϊσταμένη κ.  Χριστίνα Τσιούμα καθώς  και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν εν μέσω πανδημίας για την ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι δανείστηκαν αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

Προηγούμενο άρθρο Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας αποκτά ένα έργο ζωγραφικής του Ηλία Παπανικολάου
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφής για αδέσποτα ζώα στις Τοπικές Κοινότητες από το Δήμο Μουζακίου