Ειδήσεις

Ακόμη μια επιτυχία αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά


H λέξη «επιτυχημένη» έχει γίνει πλέον συνώνυμο των αιμοδοσιών που διοργανώνει ο Σ.Ε.Α. Παλαμά!!!

Άλλη μια τέτοια ήταν και η 51η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά την Τρίτη 01/02/2022 και την Τρίτη 15/02/2022και ο συνολικός αριθμός των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν έφτασαν τις 126!(56 μονάδες την 1/02 και 70 μονάδες την 15/02). Να επισημάνουμε ότι αρκετοί ήταν οι αιμοδότες που ήρθαν με διάθεση για να δώσουν αίμα αλλά για διαφόρους λόγους δεν τους επετράπη από τους ιατρούς.

Η μεγάλη αυτή συμμετοχή είναι ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα ευαισθητοποίησης και διάθεσης προσφοράς προς το συνάνθρωπο.Με τις 126 μονάδες αίματος που συγκεντρώσαμε ξεπεράσαμε τις 5.500 μονάδες αίματος και συνεχίζουμε!. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Παλαμά που στηρίζουν την προσπάθεια μας για επάρκεια αίματος.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η αγαστή συνεργασία μας, χρόνια τώρα, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχημένων αιμοδοσιών που πραγματοποιούνται στον Παλαμά.

Να τονίσουμε ότι το παρών στην αιμοδοσία της 1ης μέρας έδωσαν και άνθρωποι της κοινότητας Ορφανών, αιμοδότες-μέλη μας οι περισσότεροι, που πριν λίγο καιρό δώρισαν στο σύλλογο ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, για τις ανάγκες των αιμοδοσιών.

* Ευχαριστούμε την αεικίνητη ταμία του συλλόγου μας κ. Ευαγγελία Ράγια που, πέρα από όλες τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει προς το σύλλογο, για μια ακόμα φορά έφτιαξε και προσέφερε τοστάκια και κέικ  στους αιμοδότες.

** Ευχαριστούμε τους αδελφούς Μαντέ (Σάκη και Αλέξη) για τις μπανάνες που πρόσφεραν -για ακόμη μια φορά- στους αιμοδότες.

Θέλουμε να καλέσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας να γίνουν εθελοντές αιμοδότες…Οι ανάγκες για αίμα –πιστέψτε μας- καθημερινά είναι πολύ μεγάλες!

Προηγούμενο άρθρο 860 + 400 εκατ. ευρώ για την πρωτογενή παραγωγή
Επόμενο άρθρο Chumba Gambling establishment $80 Absolutely no Money Incentive Computer code