Ειδήσεις

Αλλαγή Γενικού Διευθυντή στην ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.


Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. που συνεδρίασε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ορίστηκε ως νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, ο κ. Σακελλαρίου Ευάγγελος του Βασιλείου – Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Ο κ. Σακελλαρίου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντά από 01-01-2022 στη θέση του κ. Μπέλλη Βασιλείου, ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του Γ.Δ. μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης θητείας.

Ο κ. Σακελλαρίου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στην εταιρεία το 1994 και από τότε έχει αναλάβει ευθύνες και θέσεις όπως: Υπεύθυνος Ενεργειακού Κέντρου, Συντονιστής LEADER II και LEADER+, Υπεύθυνος τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπεύθυνος τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνος Διοίκησης Έργων καθώς και αναπληρωτής Γ.Δ. της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο ενώ έχει συμμετάσχει, είτε ως υπεύθυνος είτε ως μέλος, στις ομάδες εργασίας για την υλοποίηση έργων και μελετών, σχεδόν στο σύνολο αυτών που υλοποίησε η εταιρία από την έναρξη της συνεργασίας έως και σήμερα.

Ο Πρόεδρος κ. Τσιάκος Βασίλειος και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την προσφορά και το έργο του κ. Μπέλλη και ευχήθηκαν καλή θητεία, δύναμη και κουράγιο στον κ. Σακελλαρίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα των υπαλλήλων των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως
Επόμενο άρθρο Τα δώρα του Κώστα Αγοραστού στα παιδιά που νοσηλεύονται