Ειδήσεις

Αλλαγή σελίδας και όλη η προσοχή στον Ιωνικό


Ένα από τα πλέον κομβικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτων» από τον Ιωνικό Νίκαιας. Κρίσιμο γιατί οι «κυανόλευκοι» θέλουν βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη, δύσκολο γιατί απέναντί τους, θα βρουν μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Όμως στον Α.Σ.Κ. γνωρίζουν πολύ καλά πως το ματς του Σαββάτου, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη και να ανέβει σταδιακά στη βαθμολογία, επιδιώκοντας να βελτιώσει προοδευτικά τη θέση της.

Η έλευση του νέου έτους συνοδεύτηκε από την παρουσία του Νίκου Παπανικολόπουλου, πλέον, στο «τιμόνι» της ομάδας, ο οποίος, χωρίς να έχει χρόνο για χάσιμο, σήκωσε ήδη μανίκια, ξεκινώντας εντατική δουλειά για τη δύσκολη έξοδο στη Νίκαια.

Ο αγώνας του Σαββάτου είναι ο τελευταίος του Α’ γύρου στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League και ολοκληρώνει μία σειρά αναμετρήσεων με αντιπάλους ίδιων στόχων, τους οποίους ο Α.Σ.Κ. κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλους εκτός έδρας. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι «κυανόλευκοι» είχαν να διαχειριστούν απουσίες παικτών από τραυματισμούς, αναγκαίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και φυσικά τη δυσκολία που εμπεριείχε κάθε μία από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται ακόμη στα μισά του δρόμου.

Με αλλαγή σελίδας, λοιπόν, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στρέφει την προσοχή του στον Ιωνικό, αντίπαλο ο οποίος αναζητεί τη δική του αντίδραση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νίκαιας έχει προβεί με τη σειρά της σε αλλαγές σε ό,τι αφορά την τεχνική της ηγεσία, καθώς ο Κώστας Μέξας δε συνεχίζει ως επικεφαλής προπονητής και χωρίς αμφιβολία, υπολογίζει πολύ στο αβαντάζ της έδρας της για τη συνέχεια.

Η αγωνιστική πειθαρχία, η συγκέντρωση και η πιστή εφαρμογή του πλάνου που ετοιμάζει το προπονητικό επιτελείο της Καρδιτσιώτικης ομάδας γι’αυτό τον αγώνα αποτελούν στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει ο Α.Σ.Κ., στοχεύοντας σε ένα αποτέλεσμα με προστιθέμενη αξία από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του αναμένουν την πλήρη αποθεραπεία των τραυματιών, με τον Άλεξ Χάντερ να παραμένει εκτός προπονήσεων με πρόβλημα στο χέρι.

Για την αναμέτρηση που έχει οριστεί το Σάββατο στις 5 μ.μ., διαιτητές είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Κατραχούρας και Ιωάννης Λουλουδιάδης.

Νίκος  Παπανικολόπουλος και Ροντ Κάμφορ για το ματς με τον Ιωνικό Νίκαιας

Για τον προσεχή αγώνα, δηλώσεις παραχώρησαν ο νέος προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, Νίκος Παπανικολόπουλος  και ο αθλητής Ροντ Κάμφορ.

Ο κ. Παπανικολόπουλος στάθηκε στη σημασία του αγώνα και υποσχέθηκε η ομάδα να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το αποτέλεσμα: «Το Σάββατο παίζουμε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχουμε κοινά σημεία, καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από αλλαγή στον πάγκο τους, στη θέση του προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες τραυματισμών που είναι έντονες στην ομάδα μας».

Αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Σ.Κ., ο 43χρονος κόουτς δήλωσε: «Πρώτα απ’όλα, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ειδικά στον κόσμο της Καρδίτσας. Ξεκινάει μία νέα περίοδος μετά την αλλαγή του κόουτς Αγγέλου και ο στόχος της ομάδας είναι να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία».

Από την πλευρά του, ο Ροντ Κάμφορ έκανε λόγο για μία σκληρή μάχη που έπεται με τον Ιωνικό: «Ο επερχόμενος αγώνας με τον Ιωνικό είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Χρειαζόμαστε αμφότερες τη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτή την αναμέτρηση. Επίσης, έχουμε την έλευση νέου προπονητή που αποτελεί από μόνο του ένα παρακινητικό γεγονός. Κάθε αλλαγή είναι πάντα καλή και μαζί της, η αλλαγή κάποιων συγκυριών. Περιμένω με ανυπομονησία ένα σκληρό παιχνίδι και θα γίνει μία δυνατή μάχη».

Προηγούμενο άρθρο Αναπτυξιακός νόμος: 56 επενδυτικά σχέδια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Έργα οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας