Ειδήσεις
Tags |

Ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική


Με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη midea για την 14 η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, επισημαίνουμε τα εξής:

  • Ο Άρης είναι ένας σύλλογος πάνω στον οποίο στηρίχθηκε ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ. Η διοίκηση, οι προπονητές, αθλητές και οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Μια μεμονωμένη προσωπική συμπεριφορά μας απογοήτευσε, αλλά θεωρούμε ότι αποτελεί μια κακή στιγμή η οποία προφανώς δεν σχετίζεται με το μεγάλο σύλλογο του Άρη Θεσσαλονίκης και την τεράστια ιστορία του στο άθλημα που όλοι αγαπούμε, την οποία αναγνωρίζουμε και τιμούμε.
  • Η παρουσία των φιλάθλων μας στον αγώνα της Κυριακής, ήταν για μια ακόμη φορά συγκλονιστική. Ευχαριστούμε κάθε μια και κάθε έναν από τους φιλάθλους μας, για την αγάπη και τη συμπαράσταση με την οποία περιβάλλουν την ομάδα. Ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη και το βασικό λόγο, που ο Α.Σ.Καρδίτσας Ιαπωνική όχι μόνο βρίσκεται στη BasketLeague, αλλά κάθε μέρα κάνει βήματα μπροστά, με στόχο την καθιέρωση στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Αυτή η στήριξη, αποτελεί τη μεγαλύτερη κατάκτηση αυτής της ομάδας και ταυτόχρονα, το πλέον αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, να θίγει την εικόνα και το αθλητικό περιβάλλον, που με τόσο κόπο και θυσίες χτίζουμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια. Ενημερώνουμε, ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη μη επανάληψη ελάχιστων ατομικών συμπεριφορών, που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας. Θα χρησιμοποιηθεί κάθε μέσο και κάθε δυνατότητα, ώστε το γήπεδό μας να είναι και να παραμείνει πάντοτε χώρος αθλητισμού, χαράς και ψυχαγωγίας για τους Καρδιτσιώτες και τις οικογένειές τους.
Προηγούμενο άρθρο Στο Αγναντερό του Δήμου Μουζακίου το κυβερνητικό κλιμάκιο
Επόμενο άρθρο 5η Διεπιστημονική Ομιλία - Συζήτηση