Ειδήσεις

Ανανέωσε με Στέλιο Τσανάκα ο Απόλλων Καρδίτσας


Ο Απόλλων Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Τσανάκα. Ο Καρδιτσιώτης γκαρντ συνεχίζει την αγωνιστική του παρουσία στους «κυανόλευκους», στη δεύτερή του θητεία ως παίχτης του Απόλλωνα.

Από τα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού Ομίλου Καρδίτσας (Φ.Ο.Κ.), ο ύψους 1,80μ. αθλητής βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις φοιτητικές του σπουδές, στελεχώνοντας την Κολεγιακή ομάδα του Highbury στο Portsmouth, και του Πανεπιστημίου Kingston στο Λονδίνο.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, εντάχθηκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Καρδίτσας στον οποίο αγωνίστηκε τη διετία 2013-15 σε Β’ και Α2 ΕΣΚΑΘ. Στην πρώτη του θητεία στον Απόλλωνα, πανηγύρισε την άνοδο με αήττητη πορεία (14×14) από τη Β’ στην Α2 ΕΣΚΑΘ τη σεζόν 2013-14, καθώς και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή εκείνης της χρονιάς, στον τελικό με τον Α.Ο. Σουφλαρίων.

Από το 2019 μέχρι το 2021 φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Επόμενος σταθμός ήταν η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (K.B.A.), με την οποία την περίοδο 2021-22 έφτασε ως το μπαράζ ανόδου από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ και παρά την τελική απόφαση προβιβασμού, η ομάδα επέλεξε συνειδητά να παραμείνει στην ίδια κατηγορία.

Από το καλοκαίρι του 2022 ο Στέλιος επέστρεψε στον Απόλλωνα και με αυτή την ανανέωση κλείνει και τυπικά το αγωνιστικό παζλ για τη νέα περίοδο.

Ευχόμαστε στον Στέλιο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση της ΔΕΥΑ Μουζακίου για την καταλληλότητα του νερού σε Κοινότητες του Δήμου