Ειδήσεις

Ανάθεση μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο Ανθοχωριού – Μουζακίου


Στο Νομό Καρδίτσας και ειδικότερα στην περιοχή του Μουζακίου βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργο Κωτσό, όπου έπειτα από επιτόπια επαλήθευση προχώρησε σε ανάθεση μελέτης για την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν προκληθεί στο οδικό δίκτυο Ανθοχωρίου – Μουζακίου από τον καταστροφικό κυκλώνα ΙΑΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός είχε πραγματοποιήσει συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον κ. Καραγιάννη όπου του είχε παρουσιάσει τις περαιτέρω ζημιές οι οποίες έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο του Νομού Καρδίτσας και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

Ο Υφυπουργός Υποδομών βρέθηκε στη περιοχή Μουζακίου καθώς συμμετείχε σε κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο επισκέφθηκε το Νομό Καρδίτσας στα πλαίσια του Προγράμματος των επαφών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πολίτες, φορείς και επαγγελματίες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Καραγιάννης διαπίστωσε τα όσα του παρουσίασε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής στη μεταξύ τους συνάντηση λίγες μέρες νωρίτερα και αμέσως προχώρησε σε ανάθεση της απαραίτητης μελέτης προκειμένου να διαπιστωθεί το κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο Ανθοχωρίου – Μουζακίου.

Μετά το πέρας τη επίσκεψης ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Στα πλαίσια του Προγράμματος των επαφών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πολίτες, φορείς και επαγγελματίες, υποδεχθήκαμε σήμερα κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης. Για την Κυβέρνηση μας αποτελεί ζωτικής σημασίας ανάγκη να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών μας και να προχωράμε στις επιβεβλημένες διορθώσεις όπου αυτό είναι απαραίτητο. Θα ήθελε να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη ο οποίος αντιλαμβανόμενος πλήρως τα όσα του παρουσίασα προχώρησε σήμερα σε ανάθεση μελέτης προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο Ανθοχωρίου – Μουζακίου. Συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε πολίτη να μεριμνούμε για το καλό της πατρίδας μας»

Προηγούμενο άρθρο Έργα 143 εκατ. ευρώ σε 400 σημεία της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο Δήμο Σοφάδων