Ειδήσεις

Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Αργιθέας Θ. Καραγεώργου


Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας, ο Αθανάσιος Καραγεώργος ενημερώνει για την ανεξαρτητοποίησή του από την Δημοτική Παράταξη “Μένουμε Αργιθέα”.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε, Προτεραιότητα όλων των αιρετών πιστεύω ότι είναι να τιμούν την ψήφο των πολιτών, βάζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου τους, πάνω από παραταξιακές λογικές. Με αυτόν τον κανόνα πολιτεύτηκα όλα τα  χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά, αυτός ο κανόνας καθοδηγεί την επιλογή μου και σήμερα.

Θεωρώ, ότι η Αργιθέα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο: ή θα μπει σε πορεία διάσωσης και ανάπτυξης, αφήνοντας πίσω της κακοδαιμονία και μιζέρια δεκαετιών ή θα συνεχίσει να δίνει έναν αμφίβολο αγώνα επιβίωσης, υπό δυσκολότερες συν τω χρόνωσυνθήκες.

Ο προβληματισμός αυτός με φέρνει με ταυτόσημες σχεδόν θέσεις κοντά στο ενωτικό κάλεσμα του Δημάρχου.

Έχω πλήρη συναίσθηση του τι καταφέραμε ως Δημοτική Αρχή με τον συνδυασμό της «Ενιαίας Αργιθέας». Είμαι υπερήφανος για τη συμμετοχή μου και το συνολικό έργο της παράταξης. Όμως ο μοναχικός δρόμος υπεράσπισής του σήμερα, είναι μια αδιέξοδη επιλογή. Αντίθετα, ο δρόμος της ενότητας, της σύνθεσης απόψεων, της συμπόρευσης, είναι αυτός που αποτελεί έμπρακτη συνέχεια του αγώνα των Αργιθεατών και δίνει απάντηση στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Με αυτές τις σκέψεις λέω «ναι» στο κάλεσμα του Δημάρχου, δηλώνοντας παράλληλα την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Μένουμε Αργιθέα» με την οποία εκλέχτηκα».

 

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία Βιβλιοθήκης του Παν/μιου Θεσσαλίας από Δευτέρα 04/10
Επόμενο άρθρο Κρίσιμα και επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά ζητήματα