Ειδήσεις

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο από το 15μελές του Μουσικού σχολείου


 

Αρχικά, δεδομένου του ότι το σχολείο μας είναι μουσικό και έχει μεγαλύτερο ωράριο από τα γενικά γυμνάσια και λύκεια, είναι απαραίτητο να υπάρχει σίτιση στους μαθητές.
Μάλιστα, πολλοί από μας πηγαίνουμε κατευθείαν σε φροντιστήρια μετά το μάθημα και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε το μεσημεριανό γεύμα τις περισσότερες μέρες της
εβδομάδας, εκτός κι αν αυτό παρέχεται στο σχολείο. Επιπλέον, πολλά παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν, όχι μόνο το δεκατιανό, αλλά και το μεσημεριανό τους από το κυλικείο του σχολείου. Εδώ να επισημάνουμε ότι τα τρόφιμα που προσφέρει το κυλικείο – υπό κανονικές συνθήκες – δεν ενδείκνυνται για μεσημεριανό. Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι η ώρα που προοριζόταν για το φαγητό είναι πλέον κενή, χωρίς δυνατότητα απασχόλησης των μαθητών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Συμπερασματικά, με βάση τις συνθήκες και έχοντας υπόψη μας τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να έχουν μερικοί από τους μαθητές, απαιτούμε να επισπεύσετε τη διαδικασία της σίτισης για το καλό της καθημερινής διαβίωσης μας στο σχολείο.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι Καρδιτσιώτες διακριθέντες στον 82ο Διαγωνισμό Μαθηματικών Θαλής
Επόμενο άρθρο Εντατικοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας κατά της εξάπλωσης του covid