Ειδήσεις

Ανοιχτή πρόσκληση στους φορείς του πολιτισμού


Ανοιχτό κάλεσμα προς τους φορείς και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό απευθύνει η νέα περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας και ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, ενόψει της εκδήλωσης του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, στην οποία θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για την ενίσχυση του πολιτισμού στη Θεσσαλία.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η νέα περιφερειακή αρχή θα καταθέσει το προσεχές Σάββατο μια πρώτη δέσμη προτάσεων για την αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει στις 11.00 π.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, με την παρουσία του καταξιωμένου συνθέτη Γιώργου Ανδρέου.

Για το λόγο αυτό, ο νέος περιφερειάρχης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους εκπροσώπους φορέων και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον πολιτισμό σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλία, να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση, συμμετέχοντας έτσι σε μια διαδικασία συνδιαμόρφωσης της πολιτικής για τον πολιτισμό, ο οποίος είναι μια από τις εμβληματικές ταυτότητες της περιφέρειας. Στόχος της νέας περιφερειακής αρχής είναι δημιουργηθεί ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων και συλλόγων που θα αποτελέσει τη βάση της πολιτιστικής δημιουργίας της περιοχής, υπό τη σκέπη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας το πολιτιστικό προϊόν της περιοχής μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα 2.1.2 από Αγ. Νικόλαο προς Βλάσι του Δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Η Γεφυροπλάστιγγα Μουζακίου έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία