Ειδήσεις

Ανοιχτό διαδραστικό Robotics Workshop


Γνωρίστε τις τελευταίες εξελίξεις στη ρομποτική και την αυτοματοποίηση, μέσα από το ανοιχτό Workshop που συνδιοργανώνουν το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign και το JOIST, στο Future Learning Lab του Πάρκου Καινοτομίας στη Λάρισα.

To διαδραστικό Robotics Workshop περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους ομιλητές από τις κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς του χώρου: Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), την OZZIE Robotics, την TETTIX και την iKnowHow. Οι ομιλητές θα μοιραστούν γνώσεις, θα παρουσιάσουν live demo και θα αναλύσουν τα νεότερα δεδομένα γύρω από τα ρομποτικά συστήματα, τις δράσεις Έρευνας και Καινοτομίας στη ρομποτική, τα ρομπότ υπηρεσιών, τους ρομποτικούς αυτοματισμούς και άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές.

To Workshop διεξήχθη για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Beyond Expo 2023, της διεθνούς έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία.

Λίγα Λόγια για το I4byDesign:

Το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign εστιάζει στις τεχνολογίες Βιομηχανίας 4.0 και των Logistics 4.0 και παρέχει στρατηγική και ολοκληρωμένη επιχειρησιακή υποστήριξη στις ελληνικές μεταποιητικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των βιομηχανικών τους διεργασιών. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, μεθοδολογιών, ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών, αναδιαμορφώνει τα οργανωτικά, επιχειρηματικά και στρατηγικά τους μοντέλα, διατηρώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο την ανταγωνιστικότητα τους.

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οδηγός προστασίας των πυρηνόκαρπων από τις ασθένειες της εποχής
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα: Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης