Ειδήσεις

Αντιπροσωπεία των οπαδών της Αναγέννησης κοντά στους σεισμοπαθείς του Παλαμά


Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας ‘Ultrasgate 3’  συλλέξανε είδη πρώτης ανάγκης για τις σεισμοπαθείς οικογένειες του Δήμου Παλαμά, μια κίνηση αυθόρμητη στο άκουσμα των ζημιών από το σεισμό αλλά και των οικογενειών που έχουν ανάγκη στη περιοχή.

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε με χρήματα του ταμείου που  διατηρούν σαν οργανωμένοι οπαδοί  με πενιχρά μέσα, και επέλεξαν να τα διαθέσουν σε συμπολίτες μας αντιλαμβανόμενοι τιςδυσκολίες  που βιώνουν.

Διατηρώντας ζωντανό το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ανέφεραν ότι: “Τέτοιες συγκυρίες που βίωσαν συνάνθρωποί μας δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους σαν ανθρώπους,γιατί η ταμπέλα του οπαδού που κουβαλάμε ή δρούμε με αυτή είναι κάτι που έρχεται δεύτερο.Εδώ είμαστε μικρή κοινωνία που όλοι γνωριζόμαστε και πρέπει να είμαστε μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα. Πρώτα απ όλα άνθρωποι λοιπόν,γιατί με τις καταστάσεις που ζούμε, θα ξεχάσουμε και τα βασικά και οι νέες γενιές δυστυχώς δεν έχουν μεγαλώσει σαν εμάς και όσο πάει αλλάζει η κατάσταση.Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με μια κερκίδα που έχει μικρά παιδιά και εσύ σαν οπαδός φαίνεσαι δημόσια και έχεις επιρροή στη νεολαία, θες να δείχνεις το καλό παράδειγμα ή τον καλό εαυτό προάγοντας τον αθλητισμό, το κοινωνικό χαρακτήρα που πρέπει να έχεις και πολλά άλλα που έχουμε βάλει σαν αρχή κάποια άτομα σε αυτή τη κερκίδα, μακριά από λάθος πρότυπα και άλλες καταστάσεις. Μακάρι να βρούμε ακολούθους και να συνεχιστούν τέτοιες κινήσεις. Ο καθένας προσφέρει από το μετερίζι του και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε για όσο χρειαστεί γιατί που θα πάει θα έρθουν και οι καλύτερες μέρες.”

Η παραλαβή των ειδών έγινε από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Παλαμά,οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία των οπαδών της Αναγέννησης για την εγκάρδια κίνηση προς τον Δήμο μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Παλαμά για τα τέλη άρδευσης
Επόμενο άρθρο Rapid tests το Σάββατο 27/03 σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι