Ειδήσεις

Aπαγόρευση κυνηγιού στο Δημόσιο δάσος Καναλίων –Φαναρίου


Στο Δημόσιο δάσος Καναλίων –Φαναρίου εκτελούνται έργα και εργασίες στο πλαίσιο εφαρμογής της μελέτης «Έργα αντιπυρικής προστασίας στις αναδασώσεις στο Δημόσιο δάσος Καναλίων-Φαναρίου» περιοχής αρμοδιότητας του Δασαρχείου Καρδίτσας Π.Ε. Καρδίτσας, με σκοπό την προστασία των αναδασώσεων και του υφιστάμενου δάσους . Με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων στα συνεργεία που υλοποιούν την ανωτέρω μελέτη και στο πλαίσιο της πρόληψης πρόκλησης τυχόν ατυχημάτων, κατά τις ημέρες που επιτρέπεται το κυνήγι και μέχρι το πέρας των εργασιών στην ανωτέρω έκταση ,εφιστούμε στους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κυνηγούν στην συγκεκριμένη περιοχή και πέριξ αυτής. Στους Κυνηγετικούς Συλλόγους της περιοχής αρμοδιότητάς μας παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των μελών τους.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή Λήξης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2023 & έναρξη χειμερινής λειτουργίας παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ.
Επόμενο άρθρο Πρόταση της ΔΑΣ για κήρυξη 24ωρης Απεργίας , την Πέμπτη 21/9/23, προς το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας